Redacció

Així son les dues noves estacions del metro de Dubai per a l'Expo 2020

El jove i modern metro de Dubai (es va inaugurar l'any 2009 i és totalment automàtic) ha arribat al final de l'extensió Ruta 2020, pensada, en part, per donar servei als treballadors i visitants de l'Expo 2020. Una exposició universal que ha mantingut el nom, tot i que el coronavirus ha obligat a retardar-la un any (se celebrarà de l'1 d'octubre de 2021 fins al 31 de març de 2022).

En l'article de Gulf News que compartim es recullen fotografies de les dues noves estacions inaugurades: Dubai Investment Park i Expo 2020. A principis de juny totes dues es van posar en servei, tot i que, de moment, l'estació Expo 2020 només podrà ser utilitzada per persones acreditades per desplaçar-se a l'espai firal (a partir de l'octubre, obrirà oficialment).

Tot i que comparteix característiques tècniques i estètiques amb la resta de la xarxa, els responsables expliquen que s'ha pactat el disseny de l'estació Expo 2020 perquè esdevingui emblemàtic, tant com l'esdeveniment que arribarà d'aquí a uns mesos.

Darrera modificació: 
09.06.2021
Tema: 

També et pot interessar...

Contingut relacionat

Últimes notícies