Marta Espinosa

El Barcelona Night Tour comença la desena temporada

Barcelona és una de les poques capitals europees que disposa d’un servei de transport turístic nocturn. Coincidint amb el desè aniversari, aquest popular servei s'actualitza i canvia de nom 

El Barcelona Bus Turístic, operat per Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) en associació amb Turisme de Barcelona, ofereix des d’aquesta setmana, per desè any consecutiu, un itinerari nocturn pels llocs més emblemàtics de la ciutat i sota un nou nom: Barcelona Night Tour.

Des del 3 de juny, fins al 28 d’agost, es posa en marxa aquest servei que funciona totes les nits de divendres, dissabtes i diumenges. La ruta permet descobrir la Ciutat Comtal amb la llum i el color dels monuments més característics i conèixer els principals punts d’interès històric, cultural i artístic de Barcelona des d’una perspectiva insòlita, des del pis superior descobert d’un autobús turístic.

Aquest passeig nocturn únic inclou una parada a la Font Màgica de Montjuïc per assistir a l’espectacle de música i llum. Altres punts d’interès són la plaça de Catalunya, el barri Gòtic, la Pedrera,  la Casa Batlló, la Torre Agbar, el Teatre Nacional de Catalunya, l’Hospital de Sant Pau, la Sagrada Família, el passeig de Colom, el Poble Espanyol i la plaça d’Espanya. A més, dalt del bus hi ha un informador que comenta, en tres idiomes (català, castellà i anglès), tot el recorregut per poder treure el màxim partit a la visita.

Les sortides es fan a les 21.30 els divendres, dissabtes i diumenges, des de la parada del Barcelona Bus Turístic de la plaça de Catalunya (davant d’El Corte Inglés). La durada d’aquesta ruta nocturna és aproximadament de dues hores i mitja. 

Barcelona és una de les poques capitals europees que disposa d’un servei de transport turístic nocturn. L’any 2015, en els quatre mesos de la temporada d’estiu, en van gaudir 7.715 persones.

Tiquets a la venda al web Barcelona Smart Moving

L’aforament del Barcelona Night Tour és limitat, motiu pel qual convé fer reserva prèvia. El servei es pot contractar per internet des del portal Barcelona Smart Moving, la plataforma en línia que ofereix informació detallada i on es poden adquirir els bitllets per als transports turístics que gestiona TMB (Barcelona Night Tour, Barcelona Bus Turístic, Catalunya Bus Turístic, Telefèric de Montjuïc i els abonaments per dies Hola BCN!). 

També és a la venda al web de Barcelona Turisme, a les oficines d’informació turística i atenció al visitant de Barcelona Turisme, al telèfon 93 285 38 32, en alguns hotels de la ciutat i a bord del bus, si hi ha places disponibles.

El preu del bitllet és de 19 euros per als adults i de 10 euros per als nens d’entre 4 i 12 anys.

Darrera modificació: 
03.06.2016
Tema: 

També et pot interessar...

Contingut relacionat

Últimes notícies