Redacció

#TMBrecomana la Marató de TV3 del 2018, dedicada a la lluita contra el càncer

El càncer tornarà a protagonitzar La Marató de TV3, el programa solidari i divulgatiu de TV3 i Catalunya Ràdio que des de la primera edició, celebrada el 1992, ha recaptat 170 milions d'euros per a la investigació de diverses malalties. Enguany se celebra el proper diumenge 16 de desembre. Més de 3.500 actes solidaris i activitats populars envairan Catalunya per recaptar fons i incrementar el marcador del programa.

Serà la tercera vegada que aquesta Marató es dedica a la lluita contra el càncer, que és la primera causa de mort entre els homes i la segona entre les dones.

Els avenços mèdics i en investigació dels últims 10 anys han fet augmentar d'un 7% la supervivència dels pacients a Catalunya. Perquè aquesta xifra continuï augmentant, La Marató d'aquest any destinarà el seu esforç divulgatiu i impulsor de la recerca biomèdica al càncer. L'objectiu dels professionals és poder diagnosticar els càncers més precoçment, abordar de manera personalitzada cada pacient, amb tractaments més efectius, i aconseguir més percentatge de curació i de cronificació.

TMB hi col·labora fent difusió de la campanya. 

Darrera modificació: 
10.12.2018
Tema: 

També et pot interessar...

Contingut relacionat

Últimes notícies