Redacció

#TMBrecomana començar l'any 2020 demanant cita per donar sang

En períodes de vacances és habitual que baixi el nombre de donacions de sang, malgrat que les necessitats als hospitals es mantenen constants. Per aquest motiu, el Banc de Sang ha iniciat una campanya per aconseguir donacions al Nadal i els primers dies del 2020.

De fet, del 10 al 17 de gener se celebrarà la Marató de Donants de Sang, a la qual participaran els principals hospitals catalans. Però també tindran l'oportunitat de ser solidaris els ciutadans que s'apropin a la plaça de Catalunya de Barcelona el cap de setmana del 10 a l'11. Allà trobaran instal·lada una gran carpa, a més a més de dos autobusos per atendre a més donants.

La fita és aconseguir la participació de 10.000 persones per compensar la baixada del 25% en les donacions que es produeix durant el Nadal. Amb l’objectiu de facilitar al màxim la col·laboració, el web del Banc compta amb un espai per reservar cita, on es pot escollir centre hospitalari, dia i franja horària per fer la donació. A més, un calendari permet consultar en quines ciutats estaran les unitats mòbils per poder donar a prop de casa.

En aquesta Marató es produeix una important novetat: el Banc posa en marxa un servei de Whatsapp, que ha estat batejat com a Whatsang, on fer consultes . El número és el 677 071 756.

TMB hi col·labora fent difusió de la campanya.

Darrera modificació: 
07.01.2020
Tema: 

També et pot interessar...

Contingut relacionat

Últimes notícies