Redacció

Anuncis per conscienciar sobre l'assetjament que pateixen les dones al transport públic

TMB s'ha adherit a la campanya de la Unió Internacional dels Transports Públics (UITP) de sensibilització sobre la necessitat que els modes de mobilitat col·lectiva siguin segurs per a les dones.

La campanya amb el lema Transport públic per a mi, per a tu, per a tots, s'exhibeix en plafons lluminosos de la xarxa de metro, en l'exterior d'autobusos i en els canals digitals propis de la companyia.

Plafons lluminosos a la xarxa de metro per un tranport públic segur i accessible per a tothom / Imatge: Miguel Ángel Cuartero (TMB)
Plafons lluminosos al metro per un tranport públic segur i accessible per a tothom / Imatge: Miguel Ángel Cuartero (TMB)

Aquestes accions s'emmarquen en els actes globals de sensibilització i conscienciació per part de la UITP, que compta amb la col·laboració del Banc Mundial. Les dades indiquen que més del 80% de les dones han experimentat algun tipus d'assetjament en llocs públics. Des del punt de vista de l'accessibilitat i l'equitat, les dades mostren una problemàtica que s'ha d'aturar: un 80% de dones tenen por de patir assetjament quan es mouen per la ciutat en transport col·lectiu.

El lema de la campanya és 'Transport públic per a mi, per a tu, per a tots' / Imatge: Miguel Ángel Cuartero (TMB)
El lema de la campanya és 'Transport públic per a mi, per a tu, per a tots' / Imatge: Miguel Ángel Cuartero (TMB)

Per aconseguir que el transport públic sigui accessible per a tothom i promoure la seguretat, la UITP va llançar una campanya global a les xarxes socials, #PT4ME, i un vídeo del qual ja ens vam fer ressò en un article al nostre portal de notícies.

Darrera modificació: 
26.03.2018
Tema: 

També et pot interessar...

Contingut relacionat

Últimes notícies