Premsa TMB

Transport públic als cementiris de Barcelona per Tots Sants 2019

En marxa el dispositiu de reforç del servei de diverses línies d'autobús que es mantindrà fins al 3 de novembre

Com ja és habitual quan s’aproxima la festivitat de Tots Sants, Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) recomana la utilització dels transports públics per desplaçar-se als cementiris de la ciutat.

Per atendre de manera eficaç les necessitats dels usuaris, TMB posa en marxa un pla per reforçar el servei de les línies d’autobús 21, 102, 103, 104 i 107, que comuniquen diferents punts de la ciutat amb els cementiris. El dispositiu està en marxa des d’ahir, dilluns 21 d’octubre, i finalitzarà diumenge 3 de novembre.

En aquest sentit, la línia 107 de bus (la línia interior del cementiri de Montjuïc) es reforçarà amb més cotxes. A partir del 28 d’octubre la línia 102 (Pl. Eivissa - Cementiri de Collserola) circularà amb més vehicles. A partir de diumenge 27 d’octubre es reforçaran amb més vehicles la línia 21 (Paral·lel - El Prat) i a partir de dilluns es reforçarà la línia 104 (Fabra i Puig - Cementiri de Collserola). La línia 103 (Montcada i Reixac - Cementiri de Collserola) també es reforça a partir del dia 29 d’octubre. Tots els reforços seran vigents fins al diumenge 3 de novembre. A més, del 21 d’octubre a l’1 de novembre la línia 107 prolonga el seu horari fins a les 18.00 hores.

A més, l’1 de novembre un servei especial de bus llançadora enllaçarà la plaça d’Espanya i el cementiri de Montjuïc per facilitar una connexió més directa. L’horari de funcionament serà de 8.30 a 18.00 hores.

Per a més informació sobre els transports públics per accedir als diferents cementiris es podrà consultar l’avís corresponent a la secció d’estat del servei del web de TMB.

Tema: 
Si necessites més informació, contacta amb nosaltres

Recursos disponibles

Música en directe al cementiri de Les Corts per Tots Sants 2015 / Foto: TMB
Nota de premsa en pdf

També et pot interessar...

Contingut relacionat

Últimes notícies