Premsa TMB

Suspensió del servei del Tramvia Blau del 29 d'agost al 9 de setembre, per obres al carrer

Com a alternatives, TMB recomana utilitzar les línies d'autobús 195 i 196 per fer el trajecte entre les places Kennedy i del Doctor Andreu

Des de dilluns vinent, 29 d’agost, fins al divendres 9 de setembre (tots dos inclosos), el Tramvia Blau no circularà per causes alienes al servei. El motiu de la suspensió són les obres de soterrament d’una línia de baixa tensió a l’avinguda del Tibidabo que ha programat l’Ajuntament de Barcelona i que comportaran la inutilització temporal de les vies del tramvia, encara que permetran la continuïtat del trànsit rodat.

Per reduir les molèsties als viatgers durant l’afectació, TMB posarà en marxa la línia 195 d’autobús entre la plaça Kennedy i el peu del Funicular, que funcionarà amb el mateix horari i recorregut del Tramvia Blau, tots els dies de 10 a 19.30 hores. La línia 196 (Pl. Kennedy - Bellesguard), amb freqüències de 12-13 minuts, també realitza part del trajecte per l’avinguda Tibidabo i pot servir d’alternativa.

La durada de les obres farà que el Tramvia Blau finalitzi de manera anticipada la temporada d’estiu, en què funciona tots els dies de la setmana. Quan es reprengui el servei, a partir del 10 de setembre, el veterà transport turístic només circularà dissabtes, diumenges i festius, de 10 a 19.30 hores.

El Tramvia Blau, que data del 1901, és l’únic supervivent de l’antiga xarxa de tramvies de Barcelona. Fa un recorregut de 1.276 metres des de l’inici de l’avinguda del Tibidabo fins a la plaça del Doctor Andreu, en què salva un desnivell de 93 metres.  

Tema: 
Si necessites més informació, contacta amb nosaltres

Recursos disponibles

També et pot interessar...

Contingut relacionat

Últimes notícies