Premsa TMB

Restablert el servei a les línies 9 Nord, 9 Sud i 10 de metro

Entre les 8.15 i les 8.36 s’han pogut reobrir les tres línies automàtiques, afectades per una incidència tècnica des de primera hora del matí

S’ha restablert el servei de metro a les línies 9 Nord (La Sagrera - Can Zam), 9 Sud (Aeroport T1 - Zona Universitària) i 10 (La Sagrera - Gorg), després que no haguessin pogut obrir aquest matí a les 5 com cada dia a causa d’una incidència tècnica que ha afectat les comunicacions de telefonia i ràdio interna d’aquestes tres línies automàtiques i que feia que no funcionessin ni la megafonia ni els intèrfons dels trens. Aquestes transmissions permanents són necessàries per a la circulació segura dels trens i la comunicació entre els empleats i el centre de control.

A les 8.15 s’ha posat en servei la línia 9 Sud, inicialment amb algunes limitacions —intervals d’uns 15 minuts i sense fer parada a les estacions de Parc Nou i Parc Logístic— i a partir de les 9 amb totes les estacions obertes i en procés de recuperar l’oferta habitual dels feiners de 7 minuts. A les 8.36 s’han posat en marxa les línies 9 Nord i 10, i a les 9 ja tenien tots els trens en circulació i les freqüències habituals de 3 i 6 minuts. S’han retirat, per tant, els serveis especials d’autobús.

La incidència s’ha comunicat als usuaris mitjançant megafonia, indicadors lluminosos, empleats situats a les estacions, el web de TMB, el Centre d’Informació TransMet i xarxes socials.

Tema: 
Si necessites més informació, contacta amb nosaltres

Recursos disponibles

També et pot interessar...

Contingut relacionat

Últimes notícies