Premsa TMB

Nova campanya de donació de sang al metro entre els dies 4 i 6 d'octubre

Aquest any la col·laboració amb el Banc de Sang i Teixits es farà de manera simultània en tres estacions: La Sagrera, Universitat i Diagonal

El proper dimarts 4 d’octubre, i durant tres dies, TMB (Transports Metropolitans de Barcelona) repetirà la col·laboració amb el Banc de Sang i Teixits que ja s’ha realitzat amb gran èxit en diverses ocasions. De fet, per donar més visibilitat a la campanya els usuaris tindran l’oportunitat de fer la seva aportació solidària als vestíbuls de tres estacions de metro: La Sagrera (L1 i L5), Universitat (L1 i L2) i Diagonal (L5 i L3). Així, entre les 11 i les 20 hores, fins al 6 d’octubre, tothom que vulgui podrà contribuir a salvar vides amb un petit gest solidari en qualsevol dels tres punts de donació habilitats. 

Es tracta de la tercera vegada que es realitza una acció d'aquestes característiques al metro de Barcelona. L’any passat es va tancar amb la satisfactòria xifra de 346 donacions de sang en 3 dies, i cal destacar que 163 ho feien per primera vegada.

Cada dia cal que 1.000 persones donin sang a Catalunya per tal que tots els malalts en puguin tenir quan així ho necessitin. Una acció d’aquestes característiques al metro ajuda a arribar més fàcilment a la ciutadania, fent visible que la donació de sang és un acte senzill i ràpid que pot ajudar a salvar vides.

Més informació sobre les condicions per donar sang al web donarsang.gencat.cat.

Tema: 
Si necessites més informació, contacta amb nosaltres

Recursos disponibles

Donació de sang a Universitat durant el 2015 / Foto: Miguel Ángel Cuartero (TMB)
Nota de premsa en PDF

També et pot interessar...

Contingut relacionat

Últimes notícies