Premsa TMB

Les línies d'autobús 68 i 78 amplien el recorregut al municipi d’Esplugues de Llobregat

A partir del 2 de juny, s’afegeixen noves parades que milloren l’accés a l’Hospital Sant Joan de Déu

A partir de dimarts, 2 de juny, les línies 68 i 78 de la xarxa d’autobusos de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) ampliaran el recorregut al seu pas per Esplugues de Llobregat amb noves parades que milloraran l’accés al recinte hospitalari Sant Joan de Déu.

La modificació de les línies 68 (Hospital Clínic - Cornellà) i 78 (Estació de Sants - Sant Joan Despí) comporta la creació de cinc parades al terme municipal d’Esplugues de Llobregat i l’eliminació d’una altra, la denominada Av. Esplugues - Hospital Sant Joan de Déu, al terme de Barcelona.

El nou itinerari transcorre pel passeig de Sant Joan de Déu, on queden ubicades dues noves parades (tant en sentit Cornellà i Sant Joan Despí com en direcció Barcelona), molt més properes a l’entrada de l’hospital. El recorregut segueix pel carrer Juan de la Cierva, on s’ubiquen dues parades més. A través de l’avinguda de Jacint Esteva Fontanet, les dues línies recuperen el trajecte original cap a l’avinguda dels Països Catalans d’Esplugues. En sentit Barcelona, els autobusos circularan pel carrer Ahrensburg, on també es crea una parada.

Ampliació de recorregut de les línies 68 i 78

Plànol de localització

 

Tema: 
Si necessites més informació, contacta amb nosaltres

Recursos disponibles

Plànol de localització
L'ampliació de recorregut millora l’accés a l’Hospital Sant Joan de Déu / Imatge: Web de l'Hospital
Nota de premsa en pdf

També et pot interessar...

Contingut relacionat

Últimes notícies