Premsa TMB

La línia V13 de la nova xarxa de bus allarga el recorregut fins al Pla de Palau

A partir de demà s'afegeixen vuit parades, inclosa una nova terminal situada a les portes del barri de la Barceloneta

A partir de demà, dimarts 19 de juliol, la línia d’autobús V13 (Drassanes - Avinguda Tibidabo) de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) ampliarà el recorregut des de la plaça del Portal de la Pau fins al Pla de Palau, amb vuit noves parades: sis en l’eix del passeig de Colom i dues més a l’altura de la Facultat de Nàutica, a la plaça de Pau Vila, una de les quals serà la nova terminal.

El nou itinerari d’aquesta línia, pertanyent a la nova xarxa de bus, suposa d’entrada una millora de l’oferta de transport públic per als barris Gòtic, de la Ribera i de la Barceloneta. A més, per als usuaris de la V13 es multipliquen les possibilitats de combinació, a través dels nous intercanvis amb la V15 a Pla de Palau i amb la V17 a Correus, amb la xarxa de metro a l’estació de Barceloneta, de la línia 4, i amb Rodalies i altres línies de tren a l’Estació de França.

El canvi de recorregut comporta també un canvi en la denominació i l’indicador frontal de la línia, que passa a ser “Pla de Palau - Avinguda Tibidabo”. Al mateix temps, la V13 deixarà de fer servir les dues parades situades al passeig de Josep Carner, una de les quals ha complert fins ara les funcions de terminal i punt de regulació.

La línia V13 forma part de la fase 2016 de la nova xarxa de bus, implantada el 29 de febrer passat, i transporta de mitjana uns 15.000 viatgers els dies laborables.

Prolongació del recorregut de la V13 fins al Pla de Palau / Imatge: TMB
Prolongació del recorregut de la V13 fins al Pla de Palau / Imatge: TMB
Tema: 
Si necessites més informació, contacta amb nosaltres

Recursos disponibles

Nota de premsa en pdf
Prolongació del recorregut de la V13 fins al Pla de Palau / Imatge: TMB
La línia V13 de la nova xarxa de bus allarga el recorregut / Foto: Miguel Ángel Cuartero

També et pot interessar...

Contingut relacionat

Últimes notícies