Premsa TMB

'Les històries dels Bonsu' arriben a MouTV per promoure hàbits saludables entre els viatgers

Infermera virtual produeix els vídeos amb consells de salut per a totes les edats. Les històries, que seran diferents cada mes, arrenquen amb un vídeo sobre l'assetjament escolar

La família Bonsu, personatges creats per Infermera virtual per fer arribar consells d'educació i promoció de la salut a la ciutadania, arriben al MouTV, el sistema de videoinformació de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) amb prop de 2.600 pantalles a les estacions de metro, trens, autobusos i centres d'atenció a l'usuari. Cada mes, MouTV difondrà un capítol de Les històries dels Bonsu en què es donaran consells de salut adreçats a totes les edats. Unes històries que s'inicien amb un capítol dedicat a l’assetjament escolar.

Els vídeos estan especialment pensats per implicar i apoderar les persones en el manteniment d'hàbits i estils de vida saludables. "Els Bonsu són procedents del planeta Gulnac, en el qual conviuen tres generacions: pares, fills de diferents edats i avis que viuen situacions molt identificables tant pels més petits com pels adults —explica Marc Fortes, infermer i coordinador d'Infermera virtual—, i ens permet traslladar consells de salut d'una manera molt amena i ràpida, ideal per veure-ho durant un trajecte en metro i bus”.

La col·laboració entre TMB i Infermera virtual per promoure hàbits saludables es va iniciar fa dos anys amb la creació de consells de salut adreçats als més de 7.000 treballadors de la xarxa del transport públic. Uns consells elaborats a partir dels continguts d'Infermera virtual, que estan elaborats i actualitzats per una setantena d'infermeres i infermers experts.

Què és Infermera virtual?

La Infermera virtual (Iv) és un actiu per a la salut, un recurs que potencia la capacitat de les persones, les comunitats i les poblacions per mantenir la salut i el benestar. Com a portal de promoció i educació per a la salut vol ser un espai virtual de coneixement i interrelació amb l'usuari, alhora que un instrument de treball per a les infermeres i a disposició de tots els professionals del sector de la salut, educativa i social. Iv, projecte clau del Col·legi Oficial d'Infermeres i Infermers de Barcelona i en creixement constant, està concebut per capacitar les persones a participar en les decisions que afecten la seva salut a través del coneixement d'infermeria. El portal, amb una mitjana mensual de 35.000 usuaris únics, ha estat considerat com un dels 5 portals web d'infermeria més influents, segons tuenfermera.net.

La família Bonsu, personatges creats per Infermera virtual
La família Bonsu, personatges creats per Infermera virtual

Tema: 
Si necessites més informació, contacta amb nosaltres

Recursos disponibles

Fotograma del clip que s'emet a MouTV sobre l'assetjament escolar
La família Bonsu, personatges creats per Infermera virtual

També et pot interessar...

Contingut relacionat

Últimes notícies