Premsa TMB

Entrada en vigor de les tarifes 2017 del transport públic de la regió metropolitana de Barcelona

Els títols integrats mantenen els preus actuals, la T-12 amplia cobertura fins als 16 anys i es crea la T-Episodi ambiental

El proper diumenge, 1 de gener, entren en vigor les tarifes del sistema integrat aprovades pel consell d’administració de l’Autoritat del Transport Metropolità (ATM) el 14 de desembre passat que són aplicables als serveis regulars de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB). Tots els títols de la zona 1 —on opera TMB— mantenen els preus actuals. Com a novetats, la T-12 allarga la cobertura fins als 16 anys i s’anomenarà T-16, i també es crea un títol integrat especial per als dies d’elevada contaminació atmosfèrica, la T-Episodi ambiental.   

Les targetes T-10, T-50/30, T-70/30, T-Mes, T-Dia i T-4 adquirides l’any 2016 es podran utilitzar fins al 28 de febrer del 2017, i les targetes T-TrimestreT-Jove T-70/90 adquirides l’any 2016 es podran utilitzar fins al 31 de març del 2017.

Pel que fa a la T-4 (targeta multiviatge de tarifa reduïda per a pensionistes), l’Àrea Metropolitana de Barcelona ha decidit mantenir invariable el seu preu de 3,90 euros.

D’altra banda, demà, 31 de desembre, és l´últim dia en què es poden utilitzar els bitllets senzills gratuïts de 2 viatges que es van distribuir amb motiu de la inauguració el febrer passat de la línia 9 Sud de metro.

Tema: 
Si necessites més informació, contacta amb nosaltres

Recursos disponibles

Distribuïdores de títols en una estació de metro

També et pot interessar...

Contingut relacionat

Últimes notícies