Premsa TMB

El Barcelona Christmas Tour augmenta places i allarga el funcionament fins al 3 de gener

L'èxit de la ruta per la il·luminació nadalenca va fer que pràcticament s'exhaurissin els bitllets poc després de començar, el 27 de novembre

L’èxit del Barcelona Christmas Tour, la ruta nocturna en autobús de dos pisos per descobrir els indrets i espais de la ciutat amb decoració i il·luminació nadalenca, ha motivat que s’ampliïn les places i s’allargui el període de funcionament fins al 3 de gener.

Poc després del 27 de novembre, quan va començar a circular, es van reservar pràcticament totes les sortides del Barcelona Christmas Tour previstes inicialment, dues cada vespre de dijous a divendres, fins al 27 de desembre. Això ha fet que l’Ajuntament de Barcelona, Transports Metropolitans de Barcelona i Turisme de Barcelona hagin decidit assignar-hi a partir de dijous vinent, 10 de desembre, un segon vehicle per duplicar el nombre de places, que ja es poden reservar pels canals habituals.

Pel mateix motiu, en comptes de finalitzar el servei l’últim cap de setmana de desembre, s’han programat sortides també el primer cap de setmana de gener del 2021, dissabte 2 i diumenge 3.

El Barcelona Christmas Tour fa un recorregut especial pels carrers, avingudes i edificis més emblemàtics de la ciutat especialment decorats i il·luminats per a aquestes festes, com la plaça Catalunya, la Catedral, la Via Laietana, el passeig de Gràcia, el passeig Colom o la Catedral, entre d’altres. Ofereix una ruta que permet gaudir de la nova il·luminació dels carrers de la ciutat des del pis superior d’un bus turístic, i conèixer les tradicions nadalenques catalanes, gràcies a les explicacions que fan en català i castellà els i les guies a bord durant el trajecte, de 90 minuts de durada.

Les sortides es fan en dos horaris de vespre, a les 18 h i a les 19.45 h, els dijous, divendres, dissabtes i diumenges (excepte els dies 24, 25  i 31 de desembre i 1 de gener), des de la parada del Barcelona Bus Turístic del costat Besòs de la plaça de Catalunya (davant d’El Corte Inglés).

El recorregut passa pel passeig de Gràcia (Casa Batlló, Pedrera), els carrers Rosselló, Marina, Indústria, Independència, Sant Antoni Maria Claret (Hospital de Sant Pau), Sardenya (Sagrada Família), Gran Via, carrers Castillejos, Casp (Encants, Torre Glòries), Meridiana (Teatre Nacional), carrer Almogàvers, passeig Lluís Companys (Arc de Triomf), Ronda de Sant Pere, plaça Urquinaona, Via Laietana (Barri Gòtic), passeig Colom, Portal de la Pau (monument a Colom), passeig Josep Carner, plaça Drassanes, Paral·lel, Ronda de Sant Pau, Urgell (Mercat de Sant Antoni), Gran Via, plaça Universitat, carrers Roger de Llúria, Aragó, Balmes i Pelai, per acabar de nou a la plaça Catalunya.

Com en tot el transport públic, al Barcelona Christmas Tour regeixen les normes d’higiene i prevenció de contagis per evitar la propagació de la Covid-19: seran obligatòries la mascareta i la neteja de mans, que es farà amb gel hidroalcohòlic a la parada d’origen, abans de pujar al bus i al baixar-ne.

Pas del Barcelona Christmas Tour pel passeig de Gràcia / Foto: Pep Herrero (TMB)
Pas del Barcelona Christmas Tour pel passeig de Gràcia / Foto: Pep Herrero (TMB)

Tema: 
Si necessites més informació, contacta amb nosaltres

Recursos disponibles

Pas del Barcelona Christmas Tour pel passeig de Gràcia / Foto: Pep Herrero (TMB)
Pas del Barcelona Christmas Tour pel passeig de Gràcia / Foto: Pep Herrero (TMB)
Barcelona Christmas Tour 2020 / Foto: Pep Herrero (TMB)
Barcelona Christmas Tour 2020 / Foto: Pep Herrero (TMB)
Barcelona Christmas Tour 2020 / Foto: Pep Herrero (TMB)

També et pot interessar...

Contingut relacionat

Últimes notícies