Premsa TMB

Aturada del telefèric i el funicular de Montjuïc per revisió, del 27 de gener al 16 de febrer

Aturada tècnica del telefèric i el funicular de Montjuïc per revisió, del 27 de gener al 16 de febrer

El telefèric i el funicular de Montjuïc tancaran les seves portes al públic de manera temporal a partir de dilluns 27 de gener fins al diumenge 16 de febrer, tots dos inclosos, per portar a terme les tasques anuals obligatòries de revisió i posada a punt de tots els elements de les instal·lacions.

Per accedir a la zona del Parc de Montjuïc mentre durin els treballs de revisió del Funicular, els usuaris poden utilitzar el servei especial d’autobusos que connecta Paral·lel i Miramar i que funciona de 7.30 a 20 hores els dies feiners i de 9 a 20 hores els caps de setmana i festius.

Durant els treballs de revisió del Telefèric, entre Parc de Montjuïc i Castell, TMB recomana fer servir com a alternativa la línia 150 de bus (Plaça Espanya - Castell de Montjuïc) que funciona tots els dies de la setmana de 7 a 21 hores. El recorregut i les parades de la línia es poden consultar al web de TMB.

Alternatives al funicular de Montjüic / Imatge: TMB

Per a més informació es pot consultar l’avís corresponent a la secció d’estat del servei del web de TMB.

Més d’1,5 milions de viatges en Telefèric el 2019

El telefèric de Montjuïc va fer el 2019 més d’1,5 milions de viatges, i des de la inauguració, el 2007, ja supera els 17 milions. És el mitjà de transport més modern i atractiu per arribar fins a la part alta de la muntanya de Montjuïc, amb les mesures de seguretat més exigents i accessible per a tothom.

Per la seva banda, el funicular de Montjuïc va ser construït per a l’Exposició Internacional de 1929 i es va renovar completament el 1992 amb motiu dels Jocs Olímpics. L’any 2002 es va integrar a la xarxa de metro i actualment enllaça l’estació de metro de Paral·lel, de les línies 2 i 3, amb l’avinguda Miramar.

Tema: 
Si necessites més informació, contacta amb nosaltres

Recursos disponibles

Sense servei al funicular de Montjuïc, per una incidència tècnica / Foto: TMB
Alternatives al funicular de Montjüic / Imatge: TMB
Nota de premsa en PDF

També et pot interessar...

Contingut relacionat

Últimes notícies