Premsa TMB

Aturada tècnica del telefèric de Montjuïc per revisió, del 8 de febrer al 7 de març

Com a alternativa, TMB recomana la línia 150 de bus, que arriba fins al Castell de Montjuïc des de la plaça d'Espanya

El telefèric de Montjuïc tancarà les portes al públic de manera temporal a partir de dilluns, 8 de febrer, fins al diumenge 7 de març, tots dos inclosos, per portar a terme les tasques anuals obligatòries de revisió i posada a punt de tots els elements de la instal·lació.

Enguany, l’aturada tècnica del Telefèric correspon a una revisió completa, ja que ha superat les 22.500 hores de funcionament; per tant, s’hi realitzaran les tasques extraordinàries de manteniment que preveu la normativa de transport per cable. A causa de la pandèmia, els treballs es dividiran en dues fases. Les tasques que ara comencen corresponen a la primera fase, la segona part dels treballs de manteniment es farà al primer trimestre del 2022.

L’altre transport per cable que opera TMB, el funicular de Montjuïc, també farà el seu manteniment anual aquestes setmanes, però serà de menor abast, cosa que permetrà excepcionalment que els treballs es concentrin en horari nocturn i no afectin el servei habitual.

Durant els treballs de revisió del Telefèric, entre Parc de Montjuïc i Castell, TMB recomana fer servir com a alternativa la línia 150 de bus (Plaça Espanya - Castell de Montjuïc) que funciona tots els dies de la setmana de 7 a 21 hores. El recorregut i les parades de la línia es poden consultar al web de TMB.

Per a més informació es pot consultar l’avís corresponent a la secció d’estat del servei del web de TMB.

Tema: 
Si necessites més informació, contacta amb nosaltres

Recursos disponibles

Imatge genèrica del telefèric de Montjuïc
Nota de premsa en pdf

També et pot interessar...

Contingut relacionat

Últimes notícies