Premsa TMB

Aturada tècnica del telefèric de Montjuïc per revisió, del 29 de gener al 18 de febrer

Com a alternativa, TMB recomana la línia 150 de bus, que arriba fins al Castell de Montjuïc des de la plaça d'Espanya.

El telefèric de Montjuïc tancarà les seves portes al públic de manera temporal a partir del 29 de gener, durant tres setmanes aproximadament, per portar a terme les tasques anuals obligatòries de revisió i posada a punt de tots els elements de la instal·lació. 

Durant els treballs de revisió del Telefèric, entre Parc de Montjuïc i el Castell, TMB recomana fer servir com a alternativa la línia 150 de bus (Plaça Espanya - Castell de Montjuïc) que funciona tots els dies de la setmana de 7 a 21 hores. El recorregut i les parades de la línia es poden consultar al web de TMB.

S’informarà del tall temporal amb cartells a l’estació de metro de Paral·lel (L2 i L3) i a les del mateix Telefèric. L’altre transport per cable de Montjuïc, el Funicular, va fer l’aturada tècnica obligatòria per revisió el mes de novembre passat.

Per a més informació es pot consultar l’avís corresponent a la secció d’estat del servei del web de TMB.

Més d’1,4 milions de viatges en Telefèric el 2017

El telefèric de Montjuïc va fer el 2017 més d’1,4 milions de viatges, i des de la inauguració, el 2007, ja supera els 13 milions. És el mitjà de transport més modern i atractiu per arribar fins a la part alta de la muntanya de Montjuïc, amb les mesures de seguretat més exigents i accessible per a tothom. 

Tema: 
Si necessites més informació, contacta amb nosaltres

Recursos disponibles

Imatge genèrica del telefèric de Montjuïc
Nota de premsa en pdf

També et pot interessar...

Contingut relacionat

Últimes notícies