Marta Espinosa

Els secrets de l'ofici d'escriure: consells per participar al Concurs de Relats Curts de TMB

El web del concurs proposa un seguit de suggeriments per ajudar els futurs participants a iniciar-se en l'escriptura del seu relat. Els consells els ofereix tot un referent en tècnica narrativa, l'Escola d'Escriptura de l'Ateneu Barcelonès.

Escriure és un ofici que té unes eines pròpies. L'objectiu dels diferents consells que ofereix el web del Concurs de Relats Curts és que els usuaris que hi vulguin participar que tinguin dubtes o no sàpiguen per on començar el seu relat, puguin aprofundir algunes de les tècniques pròpies de l'escriptura del relat curt perquè tinguin les habilitats i els recursos necessaris per escriure'n bons exemples.

Tot el contingut l'ofereix l'Escola d'Escriptura de l'Ateneu Barcelonès, un dels patrocinadors del concurs. Seran un total de cinc càpsules (fins ara en tenim tres): què és un relat curt, planificació del relat i el narrador, el punt de vista i els personatges. Així, els primers consells proposen planificar el relat curt, després és el moment de plantejar-se des de quin punt de vista és millor explicar els fets, triar el narrador i definir els personatges. Teniu tota la informació a la secció especial del web del Concurs de Relats Curts.

Us recordem que podeu enviar el vostre relat en alguna de les cinc categories fins al 31 de maig.

Darrera modificació: 
20.04.2021

També et pot interessar...

Contingut relacionat

Últimes notícies