Laura Martínez

Les millors imatges del transport públic durant la Covid-19

Hem volgut agrupar els testimonis visuals dels nostres usuaris del metro i de l'autobús que, a través d’Instagram, han compartit retrats dels seus viatges inajornables des de l’inici del confinament i la posterior desescalada.

Totes les fotografies conformen una galeria d’imatges que es pot veure al web de TMB com a testimoni d'una situació històrica que perdurarà en la nostra memòria col·lectiva amb noves realitats i nous hàbits de mobilitat.

De totes les imatges que es poden veure a la galeria web se n'han seleccionat 30 que després de l’estiu es podran veure a l’Espai Mercè Sala.

S’han publicat més d’un centenar d’imatges amb l’etiqueta #CoronaTMB, creada per @tmb_bcn específicament per a l’acció, i són moltes les mirades personals i reflexions que hi aporten els seus autors. Les imatges, a banda de testimoniar aquest escenari nou, també han sabut transmetre l’esforç dels professionals que han fet possible que es mantinguessin els serveis essencials vinculats a la mobilitat.  Així, aquesta galeria també vol ser un agraïment cap a ells.

Les fotografies mostren situacions i sentiments que tots estem vivint: la soledat dels primers desplaçaments, incerteses, tristors, esperances i superació davant d’uns temps difícils. Tots els retrats ajuden a normalitzar el dia a dia d’una nova manera de desplaçar-se col·lectivament i són un homenatge als seus protagonistes, a tots els que continuen apostant pel transport públic.

Darrera modificació: 
17.08.2020

També et pot interessar...

Contingut relacionat

Últimes notícies