Premsa TMB

Transport públic per a la Cavalcada de Reis 2018

TMB recomana el metro per anar al centre de la ciutat, divendres 5 a la tarda.

Amb motiu de la celebració de la Cavalcada de Reis 2018 a Barcelona, així com d’altres cavalcades i actes similars en diversos barris de la ciutat i municipis de l’àrea metropolitana, divendres 5 de gener a la tarda,  Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) recomana l’ús del metro en els desplaçaments als llocs on es portaran a terme les diferents activitats programades.

A causa de l’esmentat esdeveniment, es restringirà el trànsit als vehicles privats i hi haurà afectacions en el recorregut de la gran majoria de línies d’autobús, que seran limitades o desviades entre les 17.00 i les 21.30 hores, aproximadament. És per això que el metro serà el transport idoni per facilitar la mobilitat dels ciutadans.

La Cavalcada de Reis 2018 de Barcelona començarà a les 6 de la tarda a l’avinguda del Marquès de l’Argentera i continuarà per Pla de Palau, Via Laietana, plaça d’Urquinaona, Fontanella, pl. Catalunya, Pelai, pl. Universitat, Sepúlveda, av. Paral·lel, pl. Espanya, av. Reina Maria Cristina i av. Rius i Taulet. Com que el recorregut travessa majoritàriament el centre de la ciutat, es recomana la utilització del metro per accedir-hi.

El metro, el transport idoni per als desplaçaments

Per facilitar la mobilitat ciutadana, divendres 5 de gener a la tarda el metro es reforçarà amb més trens i mantindrà una oferta similar a la d’un dia laborable a tota la xarxa. A més, divendres el metro funcionarà fins a les 2 de la matinada, pel fet de ser vigília de festiu.

El metro es reforçarà amb personal d’atenció al públic, seguretat i neteja a les estacions més concorregudes durant la celebració de la Cavalcada, com Ciutadella / Vila Olímpica (L4), Barceloneta (L4), Jaume I (L4), Urquinaona (L1 i L4), Drassanes (L3), Catalunya (L1 i L3), Universitat (L1 i L2), Liceu (L3), Passeig de Gràcia (L2, L3 i L4), Paral·lel (L2 i L3), Rocafort (L1), Urgell (L1) i Espanya (L1 i L3).

Per evitar aglomeracions, abans de l’inici de la cavalcada i fins que hagi passat per aquest punt, pot quedar tancat l’accés de Ronda Sant Antoni de l’estació de metro d’Universitat de la L2.

Com ja és habitual, TMB participa activament en aquest esdeveniment, que tanca la campanya nadalenca, aportant una trentena de conductors i tècnics voluntaris, quatre autobusos de dos pisos del Barcelona Bus Turístic i les bases mecàniques de diverses carrosses que desfilaran a la Cavalcada.

Per conèixer totes les alteracions i recomanacions de transport públic per anar a la Cavalcada de Reis de Barcelona, la principal, i també a les cavalcades dels diferents barris, es pot consultar l’avís corresponent a la secció d’estat del servei del web de TMB. 

Tema: 
Si necessites més informació, contacta amb nosaltres

Recursos disponibles

Carrossa d'un bus turístic de TMB a la Cavalcada de Reis 2015 / Pep Herrero
Nota de premsa en pdf
Carrossa d'un Barcelona Bus Turístic a la Cavalcada de Reis del 2015 / Foto: Pep Herrero (TMB)

També et pot interessar...

Contingut relacionat

Últimes notícies