Cultura i Oci

abril 2021

Rodatge del film 'Entre la vida y la muerte' a la Sagrera / Foto:TMB

La gran varietat i singularitat de totes dues xarxes fan del transport públic un gran plató amb multitud d'escenaris idonis per promocionar qualsevol producte o per al rodatge de guions de ficció i documentals.

Excepcionals vistes de Barcelona des de les cabines / Foto: Pep Herrero (TMB

Amb la imminent arribada de la Setmana Santa, el Telefèric ofereix un 30% de descompte en el preu dels bitllets i proposa passar un dia diferent a la muntanya de Montjuïc per gaudir de les millors vistes de la Ciutat Comtal. 

L'exposició 'Rojo Clavel' a l'Espai Mercè Sala / Foto: Pep Herrero (TMB)
Fotogrames d'alguns curtmetratges finalistes de la secció Roda a TMB del Subtravelling / Imatge: TMB

Els deu millors curts creats pels usuaris a la categoria oberta al públic Roda a TMB es poden veure durant tres setmanes al metro i als autobusos, a través de MouTV.

Imatge promocional de la XIII edició dels Premis Gaudí / Foto: Acadèmia del Cinema Català
Una escena de l'espectacle 'RainForest', amb coreografia de Merce Cunnigham / Foto: Laurent Philippe
Roger de Gràcia i Agnès Busquets van ser els pregoners de la Festa Major de Gràcia el 2017 / Foto: Flickr de l'Ajuntament de Barcelona

La festa on s'anunciaran els guanyadors de totes les categories serà aquest dijous, 4 de març, a les 18.30 hores, en una cita virtual que es podrà seguir en directe a través del web del festival.

febrer 2021

Imatge promocional del festival Subtravelling 2020 / Imatge: TMB

El jurat ha seleccionat els 10 millors curts que han participat a la secció oberta als usuaris, Roda a TMB. Tots els treballs es poden veure al web del festival, on tindrà lloc la gala de cloenda el proper 4 de març.