Cultura i Oci

maig 2021

Actuació de Sidonie a Girona / Foto: CCMA

abril 2021

Imatge promocional de campanya del 15è Concurs de Relats Curts de TMB / Imatge: TMB

El web del certamen celebra les 15 edicions de vida amb una nova secció anomenada Biblioteca de Relats Curts, on s'han recollit les millors obres creades pels usuaris els últims anys.

Un dels punts de repartiment de roses instal·lats avui al metro / Foto: Pep Herrero (TMB)

Les estacions de Diagonal i Passeig de Gràcia acullen avui un photocall en què els usuaris que es facin una fotografia i la comparteixin a les xarxes socials rebran una rosa del miler que ha donat el Gremi de Floristes. 

Excepcionals vistes de Barcelona des de les cabines / Foto: Pep Herrero (TMB

Del 23 al 25 d'abril, tots els nens i nenes menors de 12 anys podran accedir gratuïtament a la instal·lació i gaudir en família de les impressionants vistes de Barcelona que ofereix el transport per cable.

Imatge promocional de campanya del 15è Concurs de Relats Curts de TMB / Imatge: TMB

El web del concurs proposa un seguit de suggeriments per ajudar els futurs participants a iniciar-se en l'escriptura del seu relat. Els consells els ofereix tot un referent en tècnica narrativa, l'Escola d'Escriptura de l'Ateneu Barcelonès.

Rodatge del film 'Entre la vida y la muerte' a la Sagrera / Foto:TMB

La gran varietat i singularitat de totes dues xarxes fan del transport públic un gran plató amb multitud d'escenaris idonis per promocionar qualsevol producte o per al rodatge de guions de ficció i documentals.

Excepcionals vistes de Barcelona des de les cabines / Foto: Pep Herrero (TMB

Amb la imminent arribada de la Setmana Santa, el Telefèric ofereix un 30% de descompte en el preu dels bitllets i proposa passar un dia diferent a la muntanya de Montjuïc per gaudir de les millors vistes de la Ciutat Comtal.