Cultura i Oci

octubre 2020

Visual de la campanya del 14è Concurs de Relats Curts de TMB / Imatge: TMB

Enguany i per primer cop en 14 edicions, l'acte d'entrega de premis del certamen serà virtual i tindrà lloc el 3 de novembre a les 19 hores. Es podrà veure per internet a través del web oficial del concurs.

La cotxera de metro de Can Zam / Foto: Miguel Ángel Cuartero (TMB)

La cotxera d'autobusos d'Horta, el taller de les línies 9/10 de Can Zam i la cotxera del Tramvia Blau obriran excepcionalment les seves portes per als visitants del festival d'arquitectura que se celebra el 24 i el 25 d'octubre.

Vista de l'intercanviador de Diagonal amb els vinils del Liceu de fons / Foto: Pep Herrero (TMB)

El vinil que decora el passadís d'enllaç de l'estació és fruit d'una col·laboració entre el Gran Teatre del Liceu i la Fundació TMB, per promocionar la programació operística per a la temporada 2020-2021.

Vista de l'Espai Mercè Sala quan acollia l'exposició de fotografies històriques 'Negatius de vidre' produïda per TMB / Foto: Pep Herrero (TMB)

Més d'una quarantena de mostres relacionades amb l'art, el disseny, la fotografia i el patrimoni històric del transport públic han omplert durant 10 anys aquest passadís d'enllaç habilitat com a sala d'exposicions el 2010.

setembre 2020

Visual de la campanya de promoció del festival Subtravelling 2020 / Imatge: TMB

El festival internacional de curtmetratges del metro de Barcelona, que enguany celebra l'onzena edició, inicia la fase de participació amb la recepció del material rodat pels usuaris, fins al 30 de novembre. 

Visual de la campanya de col·laboració entre TMB i Sónar+D CCCB edició 2020 / Imatge: Sónar

En el marc de la nova realitat, alumnes de la Universitat Eina han creat 12 originals símbols que es poden veure en diferents suports, principalment digitals, dels transports de TMB fins al 19 de setembre.