Cultura i Oci

març 2017

Estudiants del Conservatori Superior de Música del Liceu, alumnes d'escoles de música, de cant i corals amenitzaran els trajectes dels usuaris del metro
Imatge promocional del recorregut amb Bus Turístic per la Barcelona teatral
Muchachito Bombo Infierno en plena actuació en un tren de la línia 1 de metro / Foto: Pep Herrero (TMB)

El cantant Jairo Perera i la seva banda van viatjar festivament amb la línia 1 des de Santa Coloma per fer un concert irrepetible al vestíbul d'Universitat.

Imatge promocional de la VII edició del festival Mutis
Les obres de rehabilitació en curs han posat al descobert el revestiment de rajola bisellada de la nau d’andanes, que es sanejarà i restaurarà, igual que les tres lluernes del sostre del vestíbul principal
Fins al 31 de març, l'enllaç de Diagonal acull l'exposició sobre la història del Guitar BCN / Pep Herrero (TMB)

Fins al 31 de març, els usuaris i melòmans que comparteixin a Twitter i/o Instagram una fotografia de l'exposició Les 1.001 Nits del Guitar BCN que acull el metro podran guanyar una entrada doble per al festival. 

febrer 2017

Audició d'un dels candidats a músic del metro / Foto: Toni Bravo (TMB)

Una setantena de músics es van donar cita ahir al vestíbul de l'estació de metro d'Universitat en una nova prova d'aptitud per tocar en algun dels 38 punts senyalitzats de la xarxa de metro.

Renovació del Museu del Ferrocarril fins al 2020

Les instal·lacions del Museu del Ferrocarril creixeran en més de 1.300 metres quadrats, i inclouran una part de la supermaqueta ferroviària del projecte Scòpic Miniatur Barcelona.

'Les 1.001 Nits del Guitar BCN' es pot veure a l'estació de Diagonal / Foto: TMB (Pep Herrero)

Fotografies de gran format d'artistes que han passat pel Guitar BCN com Estopa, Paco de Lucía, Stanley Jordan o Love of Lesbian decoren la paret de l'enllaç de l'estació de Diagonal amb motiu dels 1.000 concerts que ha acollit el festival.

El guitarrista Félix García Omella, a la parada de metro d'Alfons X / Foto: César Cid