Cultura i Oci

juny 2021

Saxòfon / Foto: congerdesign (Pixabay)

S'inicia avui la reincorporació gradual dels músics del metro de l'AMUC amb instruments de vent, que per prevenció sanitària estaven exclosos. D'aquesta manera els intèrprets del suburbà barceloní recuperen totalment l'activitat anterior a l'estat d'alarma.

Imatge promocional de la 15a edició de Relats Curts / Foto: TMB

Fins al 16 de juny, els lectors que votin a través del web els relats lliures i els contes infantils que més els agradin entraran en el sorteig d'un llibre electrònic i d'entrades per al telefèric de Montjuïc.

Els components del grup La Pegatina / Foto: Ibai Acevedo

Els dos primers capítols d''Adrenalina' se sumen als continguts culturals que es poden descarregar escanejant, amb l'aplicació TMB App, les ddTags presents a les xarxes de metro i bus.

El moment de carregar el Tilling Stevens al camió de transport / Foto: Miguel Ángel Cuartero (TMB)

El xassís i la carrosseria del singular autobús de la Fundació TMB van sortir ahir cap al taller de desamiantatge, pas previ del procés de restauració.

maig 2021

Vista de l'intercanviador de Diagonal amb els vinils del Liceu de fons/Foto: TMB

El vinil que decora el passadís d'enllaç és fruit d'una col·laboració entre el Gran Teatre del Liceu i la Fundació TMB, per difondre els espectacles de la temporada 2021-2022, la del 175è aniversari del Liceu

Imatge de l'exposició 'Els colors de l'agraïment, un camí a l'esperança' a l'Espai Mercè Sala / Foto: Miguel Ángel Cuartero (TMB)

L'activitat, emmarcada en l'exposició ‘Els colors de l'agraïment, un camí a l'esperança’, de l'Espai Mercè Sala, tindrà premi per als cinc infants que enviïn el seu dibuix i guanyin el sorteig que s'hi durà a terme.

Artistes com Elane o Sofia Gabanna participaran en el Xuklis Urban Festival / Imatge: Cartell promocional del concert
El lema d'aquesta 15a edició és 'Al món de les històries tot és possible' / Imatge: TMB

El termini de presentació de treballs en totes les categories (Relat Lliure, Conte Infantil, TuitRelat, InstaRelat i AudioRelat) s'amplia fins al dilluns 31 de maig a les 12 del migdia.

Actuació de Sidonie a Girona / Foto: CCMA