Cultura i Oci

Vista del pati de la cotxera d'autobusos d'Horta / Foto: Arxiu TMB

El taller de les línies 9/10 de metro de Can Zam, la cotxera d'autobusos d'Horta i la cotxera del Tramvia Blau es podran visitar amb motiu del festival d'arquitectura que se celebra el 23 i el 24 d'octubre.

Marc Serra, Helena Izquierdo i Marina Izquierdo, autors del curt guanyador 'Hora punta'

Marc Serra, Helena Izquierdo i Marina Izquierdo, autors del curt 'Hora punta', valoren l'oportunitat de "passar-ho bé" a més de l'aprenentatge en la videoproducció "del començament al final".

Telefèric de Montjuïc / Foto: Pep Herrero

TMB se suma a la iniciativa cultural del cap de setmana del 16 i 17 d'octubre 'Viu Montjuïc, el parc de la cultura' oferint un descompte del 50% al bitllet d'anada i tornada del telefèric de Montjuïc.

setembre 2021

L'estructura de la caixa de passatge sobre el xassís / Foto: TMB

Va ser amb autobusos com aquest que la Compañía General de Autobuses va crear fa un segle l'embrió de la xarxa actual.

Foto de família a la roda de premsa en què també ha participat el director de la Fundació TMB, Santi Torres / Foto: TMB

El primer musical familiar de Dagoll Dagom, Bye Bye, Monstre, s'estrenarà al Teatre Poliorama de Barcelona el 7 de novembre. L'obra es basa en els quatre relats guanyadors ex aequo de la categoria infantil de la passada edició del clàssic certamen d'escriptura de TMB.

Miquel Adam en el reportatge de TV3
Imatge de la campanya del 12è festival Subtravelling / Imatge: TMB

Ja ho tenim tot a punt per a la 12a edició del Subtravelling International Short Film Fest Barcelona - Seoul, que començarà el 13 de setembre. Ara els usuaris poden començar a planificar les seves creacions i demanar el permís de rodatge a les instal·lacions de TMB.