Cultura i Oci

octubre 2019

El fotògraf i investigador de la imatge Daniel Rivera ens convida a reflexionar sobre el valor que la llum natural té en la fotografia
Cartell de l'edició 2019 del Festival Internacional de Cinema de Dansa de Barcelona / Imatge: Choreoscope

setembre 2019

Extracció d'un dels cotxes del funicular amb una grua / Foto: Pep Herrero (TMB)

Ha començat el desmuntatge dels dos trens del funicular del Tibidabo, que seran substituïts per la nova atracció Cuca de Llum.

L'actor en un moment del viatge que va fer en metro fins a l'estació de Foc de la L10S / Foto: Pep Herrero (TMB)

L'actor va conèixer dissabte el taller de la ZAL i es va desplaçar en un tren automàtic fins a l'estació Foc de línia 10 Sud. "És un model per a tot el món", va assegurar.

Macaco durant l'actuació a l'estació Fira de metro en el marc de la Setmana de la Mobilitat / Miguel Ángel Cuartero

El cantant va connectar amb el públic que va acudir ahir al vespre al vestíbul de l'estació Fira, en una activitat de sensibilització emmarcada dins de la Setmana Europea de la Mobilitat.

L'artista dedicarà una jornada a la promoció del transport públic i oferirà una actuació en exclusiva a l'estació de Fira de la L9 Sud, aquest dijous
La ruta del Barcelona Night Tour inclou parada a la Font Màgica de Montjuïc  / Foto: Pep Herrero (TMB)

El certamen, que ha rebut un centenar de participacions, tenia per objectiu donar a conèixer i promocionar el servei de transport turístic nocturn operat per TMB en associació amb Turisme de Barcelona.

Oriol Maspons. Retrat Elsa Peretti, 1966. Museu Nacional d’Art de Catalunya, dipòsit de l'artista.
L'autobús ACLO 410 de la Fundació TMB / Foto: Arxiu TMB

La Fundació TMB col·labora amb la Coordinadora d'Entitats d'Horta i l'Associació de Veïns i Veïnes d'Horta en una activitat de difusió del patrimoni històric del transport.