Autor
Marta Espinosa

La guia d’ús de TMB App, actualitzada amb les noves funcionalitats disponibles a l’eina

La nova guia bilingüe inclou les novetats implementades recentment a l'aplicació, com els nivells d'ocupació estimada, la venda del bitllet senzill a bord del bus i les opcions de guiatge en parada per a persones invidents.

La guia d'ús de TMB App s'ha actualitzat recentment amb les últimes funcionalitats implementades a l'aplicació aquests darrers mesos com ara la consulta dels nivells d’ocupació mitjana estimada, la venda del bitllet senzill a bord dels autobusos i les opcions de guiatge en parada per a persones amb discapacitat visual. La guia s'ha convertit en versió bilingüe català-castellà, amb l'objectiu d'oferir un document consultable per tal que l'usuari tregui el màxim profit de totes les funcionalitats que ofereix l'aplicació corporativa.

La guia explica pas a pas com s'ha de fer servir l'aplicació, amb exemples de pantalles i casos pràctics per entendre més ràpidament com ens pot ajudar a planificar els nostres desplaçaments, consultar l'estat dels transports i comprar bitllets, entre d'altres.

TMB App és l'aplicació per a dispositius mòbils sobre les xarxes de bus i metro amb dades de l'estat del servei i gestió personalitzada de la informació. És gratuïta i està disponible per a mòbils amb sistemes Android i iOS.

La nova versió ampliada de la guia es pot consultar a l'Slideshare i també està disponible en versió descarregable en pdf al web de TMB, al final de la pàgina monogràfica sobre l'aplicació.

Darrera modificació
dilluns, agost 14, 2023 - 13:20
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/transport/guia-dus-de-tmb-app-actualitzada-amb-noves-funcionalitats-disponibles-leina