02.09.2018
Autor
Premsa TMB

Demà es restableix el servei de la línia 2 de metro entre Paral·lel i Universitat

Subtítol

També reobrirà l'estació de Penitents de la L3, tancada des del 30 de juliol per renovació de les escales mecàniques

Demà dilluns, 3 de setembre, es restablirà el servei de la línia 2 de metro al tram entre les estacions de Paral·lel i Universitat, que està suspès des del 30 de juliol per treballs de millora de la infraestructura de la via. Des de les 5 del matí de demà dilluns els trens tornaran a circular amb normalitat entre tots dos extrems de la línia, de Paral·lel a Badalona Pompeu Fabra i a la inversa, tal com estava previst.

La suspensió del servei durant 35 dies ha permès fer obres de millora que són incompatibles amb la circulació de trens. L’actuació que ha dut a terme TMB s’ha centrat a renovar elements de la infraestructura de la via de l’entorn de les estacions de Paral·lel i Sant Antoni.

Reobre l’estació de Penitents L3

Dilluns també reobrirà l’estació de Penitents de la línia 3 de metro, que ha estat fora de servei des del passat 30 de juliol per la renovació de les escales mecàniques que comuniquen els diferents nivells de l’estació, dins del pla de modernització d’aquests elements a la xarxa de metro que porta a terme TMB.

Els treballs han permès substituir quatre de les sis escales mòbils de l’estació que han arribat al final de la seva vida útil després de 33 anys. La complicada operació ha consistit a desmuntar i repartir en volums reduïts els elements de les escales perquè poguessin sortir cap al carrer i s’hi poguessin entrar els components de les noves. El moviment dels trams d’escales, eines i maquinària pesant era incompatible amb el trànsit de passatgers.

A partir de dilluns, les noves escales estaran en fase de muntatge i per tant encara no podran funcionar, tot i que l’estació ja estarà oberta. Igualment faltarà substituir les altres dues escales, una nova fase de l’obra que es farà compatible amb el servei.

Darrera modificació
03.09.2018
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/sala-de-premsa/dema-es-restableix-servei-de-linia-2-de-metro-entre-parallel-universitat