Autor
Sergi Estudillo

TMB es consolida en el taulell internacional del transport públic durant el congrés de la UITP

Professionals de tot el món han mostrat interès per les xerrades de TMB a l'estand, així com per les seves instal·lacions, plans de futurs i projectes per a una mobilitat sostenible

No és cap descubriment que TMB juga un paper clau, indispensable a Barcelona i la seva àrea metropolitana, 'We move Barcelona' deia una part del lema del nostre estand. El què aquests dies s'ha demostrat és que movent Barcelona TMB s'ha convertit en un referent mundial per al transport públic. Així s'ha posat de manifest durant el congrés de la Unió Internacional de Transport Públic (UITP), celebrat a Barcelona aquesta setmana, i on milers de professionals de tot el món s'han interessat pel model de TMB com a operador gloabl de mobilitat metropolitana, per les seves instal·lacions, el seus plans d'eficiència energètica, les seves línies automàtiques, els seus nous trens, però també per la seva xarxa de bus, les seves innovacions en serveis com el bus a demanda, o l'aposta pels vehicles d'hidrogen, pels seus nous sistemes d'informació a l'usuari, pel seu patrimoni i les seves novetats tecnològiques... amb tot, TMB ha estat en el focus durant tot el congrés, ja sigui en el seu estand o en les diferents ponències o visites de delegacions internacionals. 

Aquesta setmana de juny passarà a la història de TMB com aquella en la qual el transport públic de tot el món va fixar la seva mirada en nosaltres, per veure una entitat amb vocació de servei públic i amb la sostenibilitat com a únic camí, una entitat que mou Barcelona i ho fa adaptant-se a les necessitats de la ciutadania, amb l'expertesa de qui opera una ciutat com aquesta i la il·lusió de qui sap que serà clau en el futur de la mobilitat. Els i les professionals de TMB han mostrat aquests dies la feina feta i han apuntat al futur del transport públic, posicionant a l'empresa com un referent internacional.

Aquestes línies no pretenen més que ser un reconeixement a totes elles i a tots ells: els i les professionals de TMB que mouen Barcelona.


*Si us heu perdut alguna cosa, podreu trobar un breu resum en les nostres cròniques i una mirada més visual en les nostres fotogaleries i vídeos:


L’estand de TMB al congrés de la UITP situa Barcelona a l’epicentre del transport públic

Les visites internacionals a TMB, un punt fort del congrés de la UITP

TMB incrementa la seva presència internacional amb nous càrrecs a ATUC i ALAMYS

ATUC celebra el seu congrés a Barcelona

 

Darrera modificació
divendres, juny 9, 2023 - 11:31
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/empresa/tmb-es-consolida-taulell-internacional-transport-public-durant-congres-de-uitp