Autor
Redacció

Fotos: proves de circulació del primer dels nous trens 7000 destinats a la línia 3 de metro

Tècnics de TMB supervisen el comportament dinàmic del comboi al circuit d’Alstom a Valenciennes, a França.

Si dilluns passat visitàvem la cadena de fabricació dels futurs trens 7000 i 8000 a Santa Perpètua de Mogoda, avui tenim imatges del següent pas en el procés de producció: les proves dinàmiques d’una unitat 7000 pendent de finalitzar, sobretot interiorment, però ja acoblada i en condicions de circulació.

Des del dia 16 de febrer el primer tren de la sèrie 7000 està fent proves dinàmiques (tracció i frenada) al centre d’assajos ferroviaris que Alstom té a Valenciennes (França). Els tècnics de TMB s’han desplaçat al circuit per supervisar aquestes proves, que inclouran també la verificació de la compatibilitat electromagnética i el mesurament del soroll tant intern com extern, i es desenvoluparan fins a mitjans d’abril.

Els trens de la sèrie 7000, dissenyats amb els estàndards més elevats de digitalització, sostenibilitat i accessibilitat, estan destinats a substituir els de les sèries 2000 i 3000 que donen servei a la línia 3.

Tècnics de TMB i Alstom als comandaments del tren de prova / Foto: TMB

Tècnics de TMB al circuit d'assajos on es prova el 7000 / Foto: TMB

Imatge
El tren de proves estacionat al centre d'assajos d'Alstom / Foto: TMB

El tren de proves estacionat al centre d'assajos d'Alstom / Foto: TMB

Darrera modificació
dilluns, febrer 28, 2022 - 08:04
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/transport/fotos-proves-de-circulacio-primer-nous-trens-7000-destinats-linia-3-de-metro