Autor
Redacció

Distinció anual d’Alamys per la implantació de la guia per a invidents amb etiquetes

Un altre projecte de TMB, Digital Train, queda finalista entre els presentats a la cimera de les empreses de transport d’Amèrica Llatina i la península Ibèrica.

Dins la trobada de l'Associació Llatinoamericana de Metros i Subterranis (Alamys), que se celebra a Medellín (Colòmbia) amb la presència d’operadors, proveïdors i responsables de transports ferroviaris de 18 països, ahir a la nit es va desvelar qui són els guanyadors de les distincions que s’atorguen anualment, una de les quals ha recaigut en TMB com a promotor del millor projecte comunitari, per l’adopció del sistema d’ajuda a l’accessibilitat per a invidents amb etiquetes ddtags.

Aquest sistema, anomenat NaviLens, és una eina que, combinant una aplicació mòbil i les etiquetes que se situen a les parades i estacions, potencia l'autonomia personal de les persones amb discapacitat visual. Actualment s’està desplegant en les xarxes de metro i autobusos. Recentment TMB va rebre el premi Ricard Vaccaro a l'Ètica i el Compromís Social, en la categoria d'Accessibilitat i Disseny Universal, pel mateix projecte.

D’altra banda, el projecte Digital Train, també presentat per TMB, va quedar finalista en les distincions anuals d’Alamys en la categoria d’innovació.

Imatge
El director executiu de Màrqueting de TMB, Joaquim Balsera, va recollir la distinció d’Alamys / Foto: TMB

El director executiu de Màrqueting de TMB, Joaquim Balsera, va recollir la distinció d’Alamys / Foto: TMB

Darrera modificació
dijous, desembre 5, 2019 - 13:45
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/innovacio/distincio-anual-dalamys-implantacio-de-guia-invidents-amb-etiquetes