Autor
Oriol Pàmies

Fotos del primer Lion’s City de nova generació que s’està acabant de fabricar a Logronyo

La comanda per a la renovació de la flota de TMB corresponent al 2019 consta de tres lots que sumen 105 autobusos híbrids i de gas natural comprimit.

Els tallers de l'empresa carrossera Burillo, de Logronyo, estan completant el muntatge del primer dels 30 autobusos híbrids de longitud estàndard que el fabricant MAN ha d'entregar a finals d'any a TMB, com a part del contracte de renovació de la flota adjudicat l'abril passat.

Aquestes 30 unitats corresponen al model Lion's City C, la nova generació d'aquest model d'autobusos urbans. De l'anterior versió, també estàndards de propulsió híbrida, TMB en té 51 unitats agrupades en la sèrie 54xx.

Els nous Lion's City, que s'identificaran com a nova sèrie amb els números 5500-5529, portaran propulsors dièsel MAN de 206 kW Euro 6 combinats amb sistemes mild hybrid de motor elèctric en paral·lel i start-stop. Pel baix nivell d'emissions s'acreditaran amb la qualificació ambiental Eco. Portaran l'última tecnologia en seguretat, inclòs l'assistent de conducció Mobileye.

La comanda de renovació de flota 2019 consta a més a més de 75 vehicles de gas natural comprimit d'última generació, dels quals 49 seran estàndard i 26 seran articulats de 18 metres de longitud. 

Imatge
El primer Lion's City 2019 fotografiat a Carrocerías Burillo / Foto: TMB

El primer Lion's City 2019 fotografiat a Carrocerías Burillo / Foto: TMB

Darrera modificació
dimarts, juliol 9, 2019 - 08:01
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/innovacio/fotos-primer-lions-city-de-nova-generacio-que-sesta-acabant-de-fabricar-logronyo