Autor
Marta Espinosa

El perfil corporatiu de TMB a Twitter arriba als 200.000 seguidors

Ja han passat gairebé 9 anys de l'estrena a Twitter del compte @TMB_Barcelona a la xarxa. Des del febrer del 2010, TMB ha crescut notablement en aquesta xarxa fins a la fita que volem compartir amb vosaltres: els 200.000 seguidors!

El perfil corporatiu de TMB a Twitter no para de créixer i ja ha assolit els 200.000 seguidors. El compte @TMB_Barcelona, que ha publicat més de 31.000 tuits, és un espai de conversa i participació sobre l'actualitat del transport públic de la nostra ciutat i la seva àrea metropolitana: es comparteixen continguts del web de notícies i d'altres publicacions, es difonen les activitats socials, culturals i educatives organitzades per la companyia i també es piulen els concursos i promocions del club JoTMBé.

A banda de @TMB_Barcelona, TMB disposa d'un segon compte a Twitter, @TMBinfo, dedicat a la informació de servei i l'atenció al client, que és seguit per més de 57.000 usuaris. Les piulades dels dos comptes es poden seguir amb les etiquetes #metrobcn i #busbcn. L'empresa té presència en altres plataformes socials, que estan relacionades en un espai del web corporatiu.

Darrera modificació
dilluns, agost 14, 2023 - 13:24
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/empresa/perfil-corporatiu-de-tmb-twitter-arriba-200000-seguidors