Autor
Oriol Pàmies

Ja és possible carregar gratis el mòbil sota terra, si saps el lloc adequat

Està començant una prova pilot d'endolls gratuïts a quatre estacions de la línia 2 de metro: Sagrada Família, Passeig de Gràcia, Universitat i Paral·lel.

Cada vegada traiem més profit dels nostres telèfons i dispositius portàtils: per això ens neguiteja trobar-nos sense bateria quan volem parlar, consultar el correu, comprovar l'estat del servei a la TMB App o compartir una notícia amb els nostres contactes. Doncs també en això el transport públic ens pot donar un cop de mà.

Ja hem explicat que les últimes generacions d'autobusos vénen de sèrie amb endolls USB a l'interior. La novetat és que aquests dies estan començant a instal·lar-se endolls semblants en quatre estacions de la línia 2 de metro. Ja n'hi ha a les andanes de Sagrada Família i al vestíbul d'Universitat, i aviat n'hi haurà a Passeig de Gràcia i Paral·lel.

És una prova, amb possibilitats d’extensió a d'altres ubicacions en el futur. De moment s'instal·len cinc conjunts de quatre endolls USB, ben senyalitzats, en cadascun dels quals es poden carregar alhora quatre telèfons o tauletes. La càrrega és de franc i tampoc té cap cost per a TMB.

Imatge
Situació dels endolls USB al vestíbul del metro d'Universitat / Foto: Miguel Ángel Cuartero (TMB)

Situació dels endolls USB al vestíbul del metro d'Universitat / Foto: Miguel Ángel Cuartero (TMB)

Darrera modificació
dilluns, desembre 5, 2016 - 10:45
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/innovacio/ja-es-possible-carregar-gratis-mobil-sota-terra-si-saps-lloc-adequat