Autor
Marta Espinosa

El sistema de videoinformació MouTV s'actualitza i es fa més interactiu

Un nou disseny més amable, dinàmic i modern vol potenciar el vincle del canal amb els usuaris i les xarxes socials. Des d'avui ja es veu en les 2.500 pantalles. 

Aquest matí, els usuaris del metro i dels autobusos s’han trobat amb una sorpresa quan han alçat la vista cap a les pantalles que acompanyen els seus trajectes diaris en metro i en bus.

Després de sis anys de trajectòria, el MouTV ha estrenat avui, 19 de setembre, una nova imatge pel que fa als continguts d’actualitat: un disseny més modern, més atractiu i dinàmic, en coherència amb les noves tendències audiovisuals adaptades al format i a les característiques pròpies del canal, li donen un aire més atractiu i juvenil.

Les notícies abandonen el format estàtic i lineal i ara són més flexibles (diferents durades, diverses presentacions de format…), amb el predomini de la imatge per sobre del text, dels colors vius i l’ús d’un llenguatge més directe i concís. 

Connexió directa amb les xarxes socials

El MouTV ha volgut sumar-se al món digital i estrena una secció, ‘És viral’, on es fa ressò de vídeos que triomfen a les xarxes. Posteriorment els perfils corporatius de TMB a Facebook i Twitter també compartiran alguns vídeos del canal. Un exemple d'aquesta sinergia és la informació en format clip de la qualitat de l’aire de Barcelona que difonen cada matí el perfil @TMB_Barcelona i els monitors de MouTV. En aquesta línia, l’objectiu és afavorir una interacció més gran i la participació ciutadana a través de les xarxes socials.

Entre les seccions que estan d’estrena trobem ‘La imatge del dia’, ‘La dada’, ‘Què i on’ i la renovada versió de les agendes culturals, que ara incorporen també la informació de com arribar-hi amb transport públic. Es mantenen les informacions de caire cultural, de tendències, d'actualitat econòmica, del món...

El MouTV, el sistema de videodifusió de TMB substitut de l’antic Canal Metro, es va estrenar el setembre de 2011 amb el clar objectiu de millorar la qualitat del servei i la satisfacció del client, oferint informació d’interès per a l’usuari, tant de l’estat dels serveis de TMB com de l’actualitat. Actualment compta amb més de 2.500 punts d’emissió a les xarxes de metro i bus.

Darrera modificació
dilluns, agost 14, 2023 - 12:46
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/empresa/sistema-de-videoinformacio-moutv-sactualitza-es-fa-mes-interactiu