02.09.2017
Autor
Premsa TMB

Normalitzat el servei de la línia 3 de metro entre les estacions de Diagonal i Lesseps

Subtítol

El servei s’ha restablert un cop els Mossos d’Esquadra han finalitzat la investigació que duien a terme en dos trens vandalitzats

El servei de metro a la línia 3 s’ha restablert a la 1.54 hores d’avui dissabte, 2 de setembre, un cop els Mossos d’Esquadra han finalitzat la investigació de la substància trobada ahir a la tarda en dos trens a Lesseps. Per tant, des d'uns minuts abans de la finalització del servei de metro d’ahir (2 de la matinada) els combois ja circulen amb normalitat de Zona Universitària a Lesseps, d’una banda, i de Vall d’Hebron a Trinitat Nova, de l’altra. 

Ahir divendres, a primera hora de la tarda, es va trobar una substància desconeguda a les cabines de conducció de dos trens sense passatge que estaven aturats a l’estació de Lesseps (final de línia pels treballs programats que s’hi fan al tram Lesseps - Vall d’Hebron). La presència del líquid desconegut es va detectar en un tren a les 16.25 hores i en un altre comboi a les 17.07 hores, fruit d’un acte vandàlic.

Un cop retirats els trens, TMB va sol·licitar ahir la intervenció dels Mossos d’Esquadra per tal que fessin les comprovacions corresponents de la substància trobada i aquests, posteriorment i preventivament, a les 19.23 hores, van ordenar el tancament de l’estació de Lesseps. Des de llavors i fins a gairebé la finalització del servei, la línia 3 va funcionar parcialment de Zona Universitària a Diagonal, d’una banda, i de Vall d’Hebron a Trinitat Nova, de l’altra. Com a alternativa, es va prolongar fins a l’estació de Diagonal el trajecte del bus llançadora que cobreix el tram de la línia en obres.

Darrera modificació
09.08.2020
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/sala-de-premsa/normalitzat-servei-de-linia-3-de-metro-entre-estacions-de-diagonal-lesseps