01.09.2017
Autor
Premsa TMB

Una incidència afecta el servei de la línia 3 de metro entre les estacions de Diagonal i Lesseps

Subtítol

La línia verda funciona des de les 19.23 hores de Zona Universitària a Diagonal i de Vall d’Hebron a Trinitat Nova

El servei de metro a la línia 3 ha resultat afectat aquesta tarda per una incidència que ha tingut lloc a l’estació de Lesseps a primera hora de la tarda. S’ha trobat una substància desconeguda a les cabines de conducció de dos trens sense passatge que estaven aturats a l’estació de Lesseps (final de línia pels treballs programats que s’hi fan al tram Lesseps - Vall d’Hebron fins al 3 de setembre). La presència del líquid desconegut s’ha detectat en un tren a les 16.25 hores i en un altre comboi a les 17.07 hores.

Els trens s’han retirat a la mateixa estació de Lesseps. TMB ha sol·licitat la intervenció dels Mossos d’Esquadra per tal que facin les comprovacions corresponents de la substància trobada i aquests, posteriorment i preventivament, han ordenat el tancament de l’estació de Lesseps, on s’han trobat els trens afectats. Això també ha afectat l’estació de Fontana, ja que és cua de maniobres.

Així, des de les 19.23 hores s’ha establert el funcionament parcial de la línia 3 en dos sectors: de Zona Universitària a Diagonal, d’una banda, i de Vall d’Hebron a Trinitat Nova, de l’altra. Recordem que al tram Lesseps - Vall d’Hebron s’hi fan obres de millora d’elements de la infraestructura de la via des del passat 22 d’agost i que finalitzaran aquest diumenge.

Mentre Mossos d’Esquadra i Bombers treballen en la investigació, s’ha prolongat el recorregut del bus llançadora que cobreix el tram en obres de la L3 (Lesseps - Vall d’Hebron) i ara cobreix també les estacions de Fontana i Diagonal.

La incidència s'està comunicant als usuaris mitjançant megafonia, indicadors lluminosos, empleats situats a les estacions, l’aplicació TMB App, la web corporativa i xarxes socials.

Darrera modificació
02.09.2017
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/sala-de-premsa/incidencia-afecta-servei-de-linia-3-de-metro-entre-estacions-de-diagonal-lesseps