Autor
Redacció

Coincideixen a Barcelona reunions de treball de la UITP de Metro i Bus

TMB organitza la reunió anual del subcomitè de Material Mòbil de la UITP i la trobada de participants en el projecte EBSF 2 de disseny dels autobusos del futur.

Alta densitat de directius del transport públic internacional, aquesta setmana a Barcelona. El mateix dia han coincidit dues reunions de treball organitzades per TMB com a mebre actiu de l’Associació Internacional de Transport Públic (UITP), una de Metro i l’altra de Bus.

D’una banda, del 13 al 16 de setembre s’està celebrant en un hotel de Barcelona la 34a reunió anual del subcomitè de Material Mòbil de la mateixa UITP. A més de seguir l'ordre del dia, la vintena d'assistents poden participar en visites al Centre de Control de Metro i el taller de la línia 9 Sud.

De l’altra, a l’edifici del Triangle Ferroviari té lloc avui una trobada de difusió dels avenços de l’EBSF 2, projecte de recerca i innovació dirigit per la UITP, seguit de la primera reunió del grup d’usuaris del mateix projecte. Els participants, uns 40, han pogut fer a més una visita a l’estació de càrrega d’autobusos elèctrics situada a l’interior de la cotxera del Triangle.

Darrera modificació
dijous, setembre 15, 2016 - 08:32
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/empresa/coincideixen-barcelona-reunions-de-treball-de-uitp-de-metro-bus