03.09.2017
Autor
Premsa TMB

Restablert el servei de la línia 3 de metro entre Lesseps i Vall d'Hebron

Subtítol

Les obres han permès actualitzar diversos elements de la infraestructura de la via en aquest tram de la línia

Avui dilluns, 4 de setembre, s'ha restablert el servei de la línia 3 de metro al tram entre les estacions de Lesseps i Vall d’Hebron, que està suspès des del 22 d’agost per treballs de millora dels elements de la infraestructura de la via. Des de les 5 del matí d'avui dilluns els trens tornen a circular amb normalitat entre tots dos extrems de la línia, de Zona Universitària a Trinitat Nova i a la inversa, tal com estava previst.

Les tasques de manteniment a la via que calia realitzar en aquest tram de la línia 3 s’han fet en dues fases diferenciades; en total les obres han durat 30 dies. L’actuació s’ha centrat en la millora d’elements de la infraestructura de la via de l’entorn de les estacions de Vall d’Hebron, Vallcarca i Penitents.

En aquesta segona fase, la suspensió del servei durant 13 dies ha permès renovar 1,4 quilòmetres de via simple entre Vallcarca i Penitents i substituir un aparell de via de tipus diagonal ubicat entre les estacions de Penitents i Vall d’Hebron. Durant aquest temps els usuaris han pogut utilitzar com a alternativa un servei especial d’autobusos.

Darrera modificació
12.09.2017
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/sala-de-premsa/restablert-servei-de-linia-3-de-metro-entre-lesseps-vall-dhebron