31.08.2017
Autor
Premsa TMB

Restablert el servei de la línia 1 de metro entre Torras i Bages i Fondo

Subtítol

Les obres han permès renovar quatre quilòmetres de via simple i millorar diversos elements de la infraestructura de la via

Demà divendres, 1 de setembre, es restablirà el servei de la línia 1 de metro al tram entre les estacions de Torras i Bages i Fondo, que està suspès des del 31 de juliol passat per treballs de millora dels elements de la infraestructura de la via. Des de les 5 del matí de divendres els trens tornaran a circular amb normalitat entre tots dos extrems de la línia, d’Hospital de Bellvitge a Fondo i a la inversa, tal com estava previst.

La suspensió del servei durant 32 dies al mes d’agost ha permès executar obres en diversos trams de la línia 1 situats entre Trinitat Vella i Fondo, a Barcelona i Santa Coloma. En concret s’han renovat quatre quilòmetres de via simple (s’ha modernitzat la infraestructura completa de 1.000 metres de via i les travesses i fixacions dels 3.000 metres restants). També s’ha actualitzat i ampliat el sistema de drenatge i s’ha substituït l’aparell de via de tipus diagonal de Santa Coloma.

Per minimitzar les molèsties, TMB ha habilitat durant aquest temps dos serveis especials d’autobusos que han cobert el tram afectat.

Recordem que fins al 3 de setembre està en marxa la segona fase de les obres que afecten el servei de la línia 3 de metro, entre Lesseps i Vall d’Hebron. 

Darrera modificació
04.09.2017
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/sala-de-premsa/restablert-servei-de-linia-1-de-metro-entre-torras-bages-fondo