Autor
Laura Martínez

El perfil @TMB_Barcelona assoleix 100.000 seguidors gràcies a tu

Ja han passat 6 anys i mig des de l'estrena a Twitter del compte corporatiu @TMB_Barcelona. Des d'aquell dia, el 19 de febrer del 2010, TMB ha crescut notablement en aquesta xarxa fins a la fita que volem compartir amb vosaltres: els 100.000 seguidors.

El perfil corporatiu de TMB a Twitter no para de créixer i ja ha assolit els 100.000 seguidors. El compte @TMB_Barcelona, que ha publicat més de 20.000 tuits, és un espai de conversa i participació sobre l'actualitat del transport públic de la nostra ciutat i la seva àrea metropolitana: es comparteixen continguts de la web de notícies i d'altres publicacions, es difonen les activitats socials, culturals i educatives organitzades per la companyia i també es piulen els concursos i promocions del club JoTMBé.

L'augment de seguidors és constant, amb una mitjana setmanal de 188 seguidors. Cal destacar que en 90 dies ens han començat a seguir més de 17.000 nous perfils i s'ha aconseguit una xifra mai assolida de més de 100.000 impressions en un dia.

Perfil d'informació de servei

A banda de @TMB_Barcelona, TMB disposa d'un segon compte a Twitter, @TMBinfo, dedicat a l'atenció al client i a difondre informació útil sobre els canvis en les diferents línies de bus i metro. A més, aquest nou perfil, que és seguit per més de 22.000 usuaris, avisa al moment de les incidències rellevants que afecten el servei. Les piulades dels dos comptes es poden seguir amb les etiquetes #metrobcn i #busbcn.

Darrera modificació
dilluns, juliol 4, 2016 - 08:43
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/empresa/perfil-tmbbarcelona-assoleix-100000-seguidors-gracies-tu