21.08.2017
Autor
Premsa TMB

En marxa la segona fase d'obres a la L3 de metro que afecta el tram Lesseps - Vall d'Hebron

Subtítol

Fins al 3 de setembre s'hi faran treballs per actualitzar diversos elements de la infraestructura de la via

A partir de demà dimarts, 22 d’agost, fins al diumenge 3 de setembre (tots dos inclosos), estarà tancat el tram de la línia 3 entre Lesseps i Vall d’Hebron, de 2,5 quilòmetres de longitud, per treballs de millora dels elements de la infraestructura de la via. Per tant, quedaran sense servei dues estacions (Vallcarca i Penitents). La resta de la línia 3, entre Zona Universitària i Lesseps, d’una banda, i de Vall d’Hebron a Trinitat Nova, de l’altra, funcionarà amb normalitat.

Com a alternativa, TMB habilitarà un servei especial d’autobusos que cobrirà el tram en obres entre Lesseps i Vall d’Hebron, amb parada a cada una de les estacions afectades i que funcionarà amb el mateix horari del metro i una capacitat equivalent.

Per arribar a l’estació de Vall d’Hebron es podrà utilitzar la línia 5 de metro, on té correspondència. A la zona de Vallcarca i Penitents també hi arriben les línies regulars d’autobús V15 i 27.

Aquesta segona fase d’obres, que implica la suspensió del servei durant 13 dies, permetrà els treballs de renovació d’1,4 quilòmetres de via simple entre Vallcarca i Penitents i també la substitució d’un aparell de via de tipus diagonal ubicat entre les estacions de Penitents i Vall d’Hebron.

Primera fase d’obres a la L3, finalitzada

Les tasques de manteniment a la via que es duen a terme a la línia 3 es fan en dues fases diferenciades; en total les obres duraran 30 dies. L’actuació se centra en la millora d’elements de la infraestructura de la via de l’entorn de les estacions de Vall d’Hebron, Vallcarca i Penitents. El pressupost de l’actuació puja a 2,7 milions d’euros.

Durant la primera fase d’obres (que va afectar el servei de la línia 3 del 29 de juliol al 14 d’agost) es van substituir dos aparells de via de tipus diagonal ubicats entre les estacions de Vall d’Hebron i Montbau que milloren l’accés a la zona nord del taller de Sant Genís.

Recordem que fins al dijous 31 d’agost estan en marxa les obres que afecten el servei de la línia 1 de metro, entre Torras i Bages i Fondo.

Darrera modificació
28.08.2017
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/sala-de-premsa/marxa-segona-fase-dobres-l3-de-metro-que-afecta-tram-lesseps-vall-dhebron