Author
Redacció

Recuperada una bossa amb 8.500 euros a l’estació de Zona Universitària

Per segona vegada aquest mes, l'acció combinada dels usuaris cívics i els empleats de Metro ha permès recuperar un objecte perdut a la xarxa i retornar així una important quantitat de diners.

Una usuària ha trobat aquest matí a l'estació de Zona Universitària de la línia 9 Sud del metro una bossa de mà amb diversos objectes personals i 8.575 euros en efectiu, que ha lliurat tot seguit a l'empleat que hi havia l'estació. L'empleat, tècnic d'operació de línies automàtiques, ha passat l'avís al Centre de Seguretat i Protecció Civil de Metro.

Això passava minuts després de les 10 del matí, i poc després la propietària de la bossa la reclamava per interfonia des de l'estació d'Aeroport T1. Així, ha estat fàcil i ràpid retornar-l'hi, i posar final feliç a la peripècia. El que encara no ha estat possible és transmetre l'agaïment a la viatgera que ha trobat la bossa, de la qual no ha quedat registrada la identitat.

Fa unes setmanes es va retornar un altra cartera amb 7.600 euros (https://noticies.tmb.cat/en-xarxa/retornen-una-cartera-amb-7600-euros-trobada-lestacio-darc-de-triomf). En aquell cas la propietària l'havia perdut a l’estació d’Arc de Triomf.

Darrera modificació
divendres, abril 22, 2016 - 08:24

Source URL: https://noticies.tmb.cat/societat/recuperada-bossa-amb-8500-euros-lestacio-de-zona-universitaria