Autor
Redacció

Recuperada una bossa amb 8.500 euros a l’estació de Zona Universitària

Per segona vegada aquest mes, l'acció combinada dels usuaris cívics i els empleats de Metro ha permès recuperar un objecte perdut a la xarxa i retornar així una important quantitat de diners.

Una usuària ha trobat aquest matí a l'estació de Zona Universitària de la línia 9 Sud del metro una bossa de mà amb diversos objectes personals i 8.575 euros en efectiu, que ha lliurat tot seguit a l'empleat que hi havia l'estació. L'empleat, tècnic d'operació de línies automàtiques, ha passat l'avís al Centre de Seguretat i Protecció Civil de Metro.

Això passava minuts després de les 10 del matí, i poc després la propietària de la bossa la reclamava per interfonia des de l'estació d'Aeroport T1. Així, ha estat fàcil i ràpid retornar-l'hi, i posar final feliç a la peripècia. El que encara no ha estat possible és transmetre l'agaïment a la viatgera que ha trobat la bossa, de la qual no ha quedat registrada la identitat.

Fa unes setmanes es va retornar un altra cartera amb 7.600 euros. En aquell cas la propietària l'havia perdut a l’estació d’Arc de Triomf.

Darrera modificació
divendres, abril 22, 2016 - 08:24
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/societat/recuperada-bossa-amb-8500-euros-lestacio-de-zona-universitaria