Autor
Oriol Pàmies

Premi per a l’estand sobre la línia 9 Sud al BcnRail 2015

L'estand de TMB al saló BcnRail 2015, dedicat a la línia 9 Sud, ha obtingut el premi Emporia de Plata en la categoria d'aplicació corporativa. S'ha reconegut així la creativitat de l'Estudi Ferran Sendra, que el va concebre com un espai de forma tubular.

L'estand de TMB al saló BcnRail 2015, dedicat a la línia 9 Sud, ha obtingut el premi Emporia de Plata en la categoria d'aplicació corporativa, segons han informat els organitzadors. S'ha reconegut així la creativitat de l'Estudi Ferran Sendra, que va concebre un espai de forma tubular, com els túnels de gran part de la L9, per encaixar i desplegar els continguts divulgatius sobre el nou metro que es posaria en servei el 12 de febrer passat.

Els premis Emporia distingeixen les millors realitzacions d'arquitectura efímera i els convoca el Col·legi profesional d'Interioristes de Catalunya i Veredictas Internacional, amb el suport del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya, AJAC, la Universitat Politècnica de Madrid, l'ETSAB de Barcelona i les principals associacions del sector firal.

L'estand va formar part del saló BcnRail el novembre del 2015, va ser a la fira del Prat de Llobregat al desembre i, després d'una adaptació, va ser el centre del programa de visites institucionals a l'estació Fira, previa a la inauguració de la línia 9 Sud.

Darrera modificació
dijous, abril 14, 2016 - 10:32
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/empresa/premi-lestand-sobre-linia-9-sud-bcnrail-2015