Autor
Redacció

Vidal: “Reunirem el Consell d’Administració de TMB per plantejar-nos tots els escenaris”

La presidenta considera una irresponsabilitat que el Comitè d’Empresa rebutgi l’arbitratge independent proposat per la Generalitat per tancar el conveni de Metro i posar fi a les vagues.

La presidenta de TMB i regidora de Mobilitat de l'Ajuntament de Barcelona, Mercedes Vidal, ha lamentat avui que els representants dels treballadors hagin anunciat el veto a l’última proposta del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies per solucionar el conflicte de Metro: un arbitratge voluntari acceptat per les dues parts i vinculant. L’empresa ja havia manifestat dimarts passat la disposició a acceptar-lo.

La ciutadania ens exigeix un acord, i també els treballadors”, ha afirmat, després d’enumerar les tres oportunitats perdudes per arribar a acords en la negociació del conveni, iniciada a finals del 2015. La tercera era l’arbitratge independent, que no volen els sindicats del Comitè d’Empresa. “És una irresponsabilitat tancar aquesta porta”, ha valorat.

La presidenta de TMB ha anunciat que davant la situació de “bloqueig” la setmana vinent es reunirà el Consell d’Administració de l’empresa per “plantejar tots els escenaris i veure totes les sortides possibles”. La via d’oferir més millores “ja no té més recorregut quan la resposta sempre és més vagues”, ha apuntat.

En els àudios adjunts es pot reproduir el més destacat de la compareixença de Mercedes Vidal aquest matí.

 

Darrera modificació
divendres, juliol 7, 2017 - 09:17
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/empresa/vidal-reunirem-consell-dadministracio-de-tmb-plantejar-nos-tots-escenaris