Autor
Redacció

La parada d'autobús número 1 s'ha traslladat uns metres

Dins dels ajustos de la mobilitat a l'entorn de la superilla pilot del Poblenou, aquesta setmana hi ha hagut petits canvis de situació en parades d'autobús dels carrers Tànger, Almogàvers i Pallars.

La posada en marxa de la superilla pilot del Poblenou, el setembre passat, va motivar el desviament de quatre línies d'autobús de TMB i la substitució de dues parades per d'altres existents. Un cop passats uns mesos, l'Ajuntament de Barcelona està aplicant millores en la mobilitat de la zona, que han implicat el trasllat de dues parades i la creació d'una tercera.

Així, des d'aquesta setmana la parada Almogàvers-Àlaba s'ha desplaçat uns 135 metres cap al Besòs, per aproximar-la a la superilla. Les pròximes setmanes s'hi traslladarà també la marquesina.

Es tracta d'una parada significativa, la que porta el codi 0001, pels motius que vam explicar fa un temps. Hi paren les línies de TMB H14 i 6 en sentit Llobregat, mentre que la 40, la 42 i les línies metropolitanes tenen una parada pròxima a Àvila - Tànger.

L'altra parada que s'ha mogut és la de Pallars - Joan d'Àustria, uns 85 metres, també cap al Besòs, per a les mateixes línies, més la 40 i la 42, però en sentit contrari. I s'ha creat una parada nova, a Tànger - Ciutat de Granada, per a les línies 40 i 42 en direcció al centre de Barcelona.

Darrera modificació
dijous, febrer 23, 2017 - 10:13
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/transport/parada-dautobus-numero-1-sha-traslladat-metres