Autor
Redacció

Els cinc vídeos més vistos del canal de TMB a YouTube el 2021

El canvi d'any és moment per fer llistes: d'èxits, d'assumptes pendents, de records, de bons propòsits... Aquesta és la dels vídeos amb més visualitzacions entre els publicats el 2021 al canal de TMB a YouTube (al qual recomanem que us subscriviu si encara no ho heu fet).

Amb el número 1, sense discussió possible, el clip musical TMB és el que ens mou (100 anys de Bus), creat pels empleats de TMB abans de les festes de Nadal i Cap d’Any per oferir a la ciutadania un missatge de confiança i optimisme davant la “nova normalitat” que s’entreveu entre onades de la pandèmia. Així el vam presentar en aquest portal fa cosa d'un mes, i des d'aleshores acumula més de 17.000 visites. Per entendre la complexitat de la producció, en què van participar més de 500 persones, val la pena veure'n el making of.  

També poc abans de Nadal vam publicar el número 2TMB et felicita el Nadal i homenatja els cent anys de la xarxa de bus, amb prou feines 20 segons de postal amb la imatge de l'emblemàtic Tilling Stevens i la música de Jingle Bells a ritme de ragtime. S'acosta a les 5.500 visualitzacions.

En tercer lloc, trobem el videoreportatge Simulador de línies convencional, o com fer pràctiques de conducció com en un videojoc, una meravella tecnològica que inclou realitat virtual per millorar la preparació dels agents d'atenció al client i dels motoristes de Metro sense haver d'utilitzar trens de la flota activa. Ho vam explicar aquí l'abril de l'any passat. Ha rebut 3.700 visites.

Els llocs quart i cinquè estan ocupats per dos clips sobre la nova estació de metro d'Ernest Lluch, de la línia 5, inaugurada el juliol del 2021. Un pertany a la campanya de difusió de l'estrena, subscrita per TMB i la Generalitat, i l'altre té format de vídeo documental sense locució. Han recollit 3.100 i 2.700 visites respectivament.

Darrera modificació
dimarts, gener 18, 2022 - 11:57
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/empresa/cinc-videos-mes-vistos-canal-de-tmb-youtube-2021