Autor
Redacció

Nova col·laboració amb COCEMFE per promoure l’accessibilitat universal

La Federació Francesc Layret - COCEMFE Barcelona i TMB han subscrit un conveni de col·laboració per promoure actuacions entorn a l’accessibilitat universal en el transport públic.

Les accions de col·laboració entre TMB i COCEMFE Barcelona les instrumentarà l’Observatori de la Discapacitat Física, que té com a missió la recerca de dades i la generació de coneixement acadèmic sobre la discapacitat física per tal de donar visibilitat a una realitat sovint desconeguda per la societat i, alhora, disposar de dades per millorar la tasca de les pròpies entitats del sector per avançar en la igualtat d’oportunitats de les persones amb discapacitat.

Partint de l'actual Pla Director d'Accessibilitat Universal de TMB, del 2010, es posarà en valor la feina ja realitzada per l’empresa, i alhora, si és necessari, es promourà l’actualització de les mesures adoptades, per tal d’incorporar els criteris i preceptes establerts per la Llei d’Accessibilitat aprovada pel Parlament de Catalunya l'any 2014. 

D'aquesta manera, TMB manté el seu compromís amb el principi d'igualtat d'oportunitats, el respecte a la diversitat i el dret de tothom a tenir plena autonomia.

El conveni el van firmar ahir a la tarda el conseller delegat de TMB, Enric Cañas, i la presidenta de COCEMFE Barcelona, M. Pilar Díaz López.

Darrera modificació
divendres, desembre 23, 2016 - 10:41
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/societat/nova-collaboracio-amb-cocemfe-promoure-laccessibilitat-universal