25.04.2024
Autor
Premsa TMB

Transport públic per a la Feria de Abril de Catalunya 2024

Subtítol

La línia 4 de metro, la més propera al Parc del Fòrum, es reforçarà amb més trens els dies 26, 27, 28 i 30 d’abril, i l'1, 3, 4 i 5 de maig

L’estació El Maresme | Fòrum, la més propera al recinte, incrementarà la presència de personal d’atenció al client, vigilants de seguretat i neteja

Amb motiu de la celebració de la 51a edició de la Feria de Abril de Catalunya, que tindrà lloc del 26 d’abril al 5 de maig al Parc del Fòrum, Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) adaptarà la seva oferta de transport públic a les necessitats d’aquest esdeveniment. 

TMB recomana la xarxa de metro per als desplaçaments fins a la fira, especialment la línia 4, que es reforçarà amb més trens a partir de les 21 hores i fins a darrera hora de servei durant els dos divendres, dissabtes i diumenges, així com la vigília de l’1 de maig, dies amb la Feria amb màxims de visitants. L’estació El Maresme | Fòrum, la més propera al recinte, incrementarà la presència de personal d’atenció al client, vigilants de seguretat i neteja.

El funcionament del metro, amb servei ininterromput els dissabtes (27 d’abril i 4 de maig) ifins a les 2 de la matinada els divendres (26 d’abril i 3 de maig) i la vigília del dia festiu del 1r de maig (dimarts 30 d’abril), suposarà un important element per afavorir la mobilitat de les persones que vulguin accedir a la fira aquestes nits. Cal recordar que el servei de metro comença cada dia a les 5 del matí.

També s’arriba al Parc del Fòrum amb les línies regulars d’autobús de TMB: H16, V29, V31, V33, 7 i 136.

Per a més informació, es pot consultar la secció avisos de servei del web de TMB.

Darrera modificació
25.04.2024
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/sala-de-premsa/transport-public-feria-de-abril-de-catalunya-2024