15.04.2024
Autor
Premsa TMB

Suspensió del servei a l’L2 de metro entre La Pau i Gorg des del dissabte 20 d’abril a la nit i durant el diumenge 21

Subtítol

TMB habilitarà una llançadora d’autobusos entre les 10 de la nit del dissabte 20 d’abril i el final del servei del diumenge 21, en total el servei quedarà afectat durant 26 hores.

Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) executarà aquest cap de setmana una obra de millora de la infraestructura en un tram de la línia 2 de metro, cosa que obligarà a suspendre la circulació de trens entre La Pau i Gorg durant 26 hores.

Des del dissabte 20 d’abril a les 10 de la nit fins al final del servei del diumenge 21 d’abril, els usuaris d’aquest tram de metro hauran d’utilitzar el servei especial d’autobusos o bé fer itineraris alternatius en altres xarxes de transport públic de la zona, com la L4 (La Pau), L10 (Gorg) o bé les línies del tramvia (T4, T5 i T6). La resta de la línia, entre Paral·lel i La Pau, d’una banda, i entre Gorg i Badalona Pompeu Fabra, de l’altra, funcionarà amb les freqüències i horaris habituals dels dissabtes i festius.

La suspensió del servei durant 26 hores és necessària per realitzar treballs de manteniment a la zona de vies que requereix d’un horari més ampli que l’habitual en les tasques nocturnes. La intervenció es realitzarà a l’entorn de la zona de l’estació d’Artigues / Sant Adrià. A efectes pràctics, hi haurà circulació normal de trens a tota la línia 2 fins a les 22 hores de dissabte 20 d’abril, que serà quan el servei es veurà interromput fins a la finalització del servei (12 de la nit) del diumenge 21 d’abril, deixant sense servei el tram un total de 26 hores. El carrusel complet es reprendrà dilluns 22 d’abril a les 5 del matí.

En substitució del metro, entre dissabte a la nit i diumenge hi haurà un servei d’autobusos llançadora entre La Pau i Gorg amb parada a prop de les estacions afectades i capacitat i horari similars. Això vol dir que el dissabte la primera sortida del servei especial de bus dels orígens (La Pau i Gorg) serà a les 22 hores i funcionarà durant tot el diumenge. L’últim bus farà la sortida dels orígens a la mitjanit del mateix diumenge. Es preveu la normalització del trànsit de trens el dilluns 22 a l’hora habitual d’inici del servei de metro, les 5 de la matinada.

Altres alternatives de mobilitat són la xarxa de metro, amb els enllaços a La Pau (L4) i a Gorg (L10) i el Trambesòs a Sant Roc i Gorg.

Darrera modificació
23.04.2024
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/sala-de-premsa/suspensio-servei-ll2-de-metro-entre-pau-gorg-des-dissabte-20-dabril-nit-durant