Autor
Redacció

Reobertura del tram Bogatell-Barceloneta de l’L4 del metro

S'han completat els treballs de preparació necessaris per a la instal·lació d’ascensors i altres elements d’accessibilitat a l’estació de Ciutadella-Vila Olímpica

Avui dimarts, 2 d'abril, a l'inici del servei, ha quedat ja normalitzada la circulació de trens entre les estacions de Bogatell i Barceloneta de la línia 4, fora de servei entre els dies 28 de març i 1 d'abril, a causa dels treballs de preparació necessaris per al projecte de la millora de l’accessibilitat i adaptació de l’estació de Ciutadella- Vila Olímpica a les persones amb mobilitat reduïda.

El Departament de Territori de la Generalitat de Catalunya està executant aquests treballs, amb una inversió de 5,8 milions d’euros. Aquesta obra inclourà la instal·lació de 3 ascensors per accedir des del carrer i vestíbul fins a les andanes, la millora de l’accés al tren amb el recrescut de l’andana i la implantació d’un itinerari per a invidents amb paviment tàctil diferenciat. Per fer possibles aquestes millores, cal construir primer un pòrtic de protecció, que permetrà realitzar els futurs treballs sense necessitat d’interrompre el servei.

Darrera modificació
dimarts, abril 2, 2024 - 11:53
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/transport/reobertura-tram-bogatell-barceloneta-de-ll4-metro