22.03.2024
Autor
Premsa TMB

Línies d’autobusos afectades per la Volta Ciclista a Catalunya 2024

Subtítol

El metro garantirà la mobilitat durant el pas de la cursa diumenge al matí i al migdia

Amb motiu de la disputa de la setena i última etapa de la 103a edició de la Volta Ciclista a Catalunya diumenge, 24 de març, al matí i al migdia, amb sortida de Barcelona i final a la muntanya de Montjuïc, diverses línies de bus veuran modificat o limitat el recorregut entre les 6.30 i les 14.30 hores pel districte de Sants-Montjuïc.

La Volta sortirà de forma neutralitzada des de l’av. Reina Maria Cristina a les 10.30 hores en direcció a pl. d’Espanya i carrers Creu Coberta i Moianès, per arribar a la Gran Via i continuar amb direcció als municipis de L’Hospitalet, El Prat, Sant Boi, Cornellà, Sant Vicenç dels Horts, Avinyonet del Penedès, Olesa de Bonesvalls, Begues, Gavà i Castelldefels, tornant cap a la ciutat de Barcelona per l’autovia de Castelldefels, pl. de Cerdà i, novament per la Gran Via, arribar a pl. d’Espanya, av. Reina Maria Cristina i av. Rius i Taulet, on s’inicia el circuit de sis voltes pel parc de Montjuïc i finalitza l’etapa.

Per aquesta raó, Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) recomana fer servir el metro, recorreguts alternatius o bé destinar més temps del previst per fer els desplaçaments durant aquestes hores a l’entorn dels llocs per on transcorrerà l’etapa. En total, 14 línies de bus de TMB estaran afectades pel pas de La Volta: D20, H12, H16, V5, 13, 46, 55, 65, 79, 109, 115, 125, 150 i la Ruta Vermella del Barcelona Bus Turístic.

Per a més informació es pot consultar l'avís corresponent a la secció avisos de servei del web de TMB i el web de l’organització de la Volta Ciclista a Catalunya, on es descriu el recorregut de manera detallada i l’horari estimat de pas dels participants a la cursa per cada punt.

Darrera modificació
22.03.2024
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/sala-de-premsa/linies-dautobusos-afectades-volta-ciclista-catalunya-2024