Autor
Laura Martínez

La Xarxa Relacional d’Accessibilitat Universal avança amb una nova trobada a TMB

El Centre de Control de Metro va acollir el passat dimarts aquesta trobada que s'emmarca dins de la Xarxa Relacional d'Accessibilitat Universal 

La Xarxa Relacional d’Accessibilitat Universal  és un grup de treball on hi participen membres dels 11 municipis on Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) opera, així com altres institucions com l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat (IMPD) de l’Ajuntament de Barcelona, l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) i la Sindicatura de Greuges de Barcelona.

L’objectiu de jornades com la de dimarts és presentar els projectes que es treballen des d’Accessibilitat Universal de TMB en l’àmbit les persones amb discapacitat, les persones grans i en temes d’accessibilitat. Alhora, permet compartir inquietuds, iniciatives i, a més, obrir vies de col·laboració. 

La visita va començar al centre de control i de seguretat de metro de la mà d'Alfons Andreu, director del Centre Operatiu de Metro. Tot seguit, Ana Vieitez, responsable de l'Oficina Tècnica d'Accessibilitat de TMB, va exposar diferents projectes en matèria d'accessibilitat universal com l'anàlisi de solucions del gap de les andanes, la modificació de diferents apartats del Reglament de viatgers de l'AMB o un nou Codi d'Accessibilitat de Catalunya.

Rafa Reyes, responsable de Senyalització Corporativa de TMB, també va mostrar l'actualització del mapa convencional de metro i el nou mapa tàctil per a persones cegues o amb discapacitat visual que es va presentar el passat mes de febrer.

Darrera modificació
dimecres, març 13, 2024 - 17:34
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/empresa/xarxa-relacional-daccessibilitat-universal-avanca-amb-nova-trobada-tmb