Autor
Marta Espinosa

TMB felicita les festes amb un emotiu vídeo nadalenc

'La màgia de Nadal la transporta TMB, perquè la màgia ets tu' és una proposta de dos empleats de Bus, i ens explica l’emotiva història d’un conductor durant l'esperada nit del 24 de desembre, que dona el tret de sortida a les festes de Nadal. 

Estrena del vídeo nadalenc de TMB

Rodat els últims dies del mes de novembre, TMB ha publicat el vídeo amb el qual felicita el nadal a la ciutadania de Barcelona. La felicitació ha comptat amb la participació voluntària de més d'una setantena d'empleats i empleades de diferents àmbits i àrees de l'empresa: les operatives de bus i de metro, personal de manteniment d'ambdós serveis i també personal d'oficina, tots ells són els protagonistes del videoclip. 

'La màgia de Nadal la transporta TMB, perquè la màgia ets tu' és el títol del vídeo, una proposta de l’agent de centre Esther Subirats i del conductor Eduardo Meléndez, empleats de Bus. Tots dos han escrit també el tema musical. L'audiovisual ens explica l’emotiva història d’un conductor d'autobús la nit de Nadal, el relat, els protagonistes, la lletra i la música evoquen l'esperit nadalenc tant característic d'aquestes dates. 

El vídeo es pot veure al canal de Youtube de TMB.

Darrera modificació
dilluns, desembre 18, 2023 - 13:13
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/empresa/tmb-felicita-festes-amb-emotiu-video-nadalenc