Autor
Marta Espinosa

Photocall al metro amb motiu del Dia Internacional de les persones amb discapacitat

El proper dilluns, 4 de desembre, l'estació d'Arc de Triomf (L1) acollirà una activitat participativa de la mà de la Fundació Eurofirms, una acció de sensibilització i conscienciació per promoure els drets del col·lectiu.

Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) vol donar visibilitat al Dia Internacional de les persones amb discapacitat (que se celebra a nivell mundial el 3 de desembre) amb un mural al passadís de l’estació d’Arc de Triomf direcció Hospital de Bellvitge de la L1 de metro. Així, la Fundació TMB se suma un any més a la campanya ideada per la Fundació Eurofirms amb una acció de sensibilització i conscienciació amb l'objectiu de promoure els drets de les persones amb discapacitat. 

L'acció promoguda per Eurofirms, que potencia la inclusió laboral de les persones amb discapacitat, consisteix en la instal·lació d'un gran mural on una persona cega és la protagonista. El vinil anirà acompanyat d'un photocall que estarà actiu dilluns 4 de desembre de 9 a 14 hores, dinamitzat per membres d'Eurofirms, que explicarà al passatge les instruccions per participar en l'activitat. 

La campanya proposa superar els 9 segons que l'ésser humà triga a crear-se una primera imatge d'algú que acaba de conèixer, si superem aquests segons, podem adonar-nos que, potser, ens havíem equivocat. Tant en l'àmbit laboral com en la vida quotidiana, hem de canviar l'enfocament i posar en valor les capacitats de les persones amb discapacitat, que sovint queden invisibilitzades pels prejudicis. Sota el lema "Ens ajudes a superar els 9 segons? Fes-te una foto i suma’t al #CanviemLEnfocament” els usuaris podran fer-se una foto i compartir-la a les xarxes socials.

Darrera modificació
divendres, desembre 1, 2023 - 11:48
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/societat/photocall-metro-amb-motiu-dia-internacional-de-persones-amb-discapacitat